Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για παράνομη εργασία στην Κύπρο

Offsite Team -
07.07.2022 - 07:39

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για παράνομη εργασία στην Κύπρο

Συνελήφθη και 34χρονος στο αεροδρόμιο Λάρνακας για πλαστά έγγραφα

Συνέχεια στις συντονισμένες δράσεις για πάταξη της αδήλωτης εργασίας, έδωσαν χθες τα μέλη της Αστυνομίας, σε συνεργασία με μέλη της Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Διαβάστε επίσης: Συνελήφθη 7 μήνες μετά για επίθεση φρουρού σε νυκτερινό κέντρο

Συγκεκριμένα, σε συντονισμένη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες σε υποστατικό στην επαρχία Λάρνακας, συνελήφθησαν τρία συνολικά πρόσωπα, τα οποία εντοπίστηκαν να εργάζονται παράνομα.

Από περαιτέρω εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι και τα τρία πιο πάνω πρόσωπα βρίσκονταν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η υπεύθυνη του υποστατικού, κλήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα.

Επίσης, στην επαρχία Πάφου, μετά από σχετικό έλεγχο χθες το μεσημέρι σε υποστατικό, συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ένα πρόσωπο ηλικίας 41 ετών, το οποίο εντοπίστηκε να εργάζεται παράνομα.

Διαβάστε επίσης: ​​​​​​​Φρουροί της πράσινης γραμμής σε όλες τις επαρχίες

Τόσο ο 41χρονος, όσο και ο εργοδότης του, οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς, για να κλητευθούν αργότερα.

Εξάλλου, χθες το πρωί, συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας (κατά την αναχώρησή του) άντρας ηλικίας 34 ετών, εναντίον του οποίου, διερευνώνται τα αδικήματα της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις και παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι εξετάσεις για τις πιο πάνω υπό διερεύνηση υποθέσεις συνεχίζονται.

Home