Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Θεμιστοκλέους: Δεν αντιληφθήκαμε ότι ήμασταν σε απαγορευμένη

Offsite Team -
06.11.2022

Θεμιστοκλέους: Δεν αντιληφθήκαμε ότι ήμασταν σε απαγορευμένη

Ο Βουλευτής εξιστορεί τα γεγονότα: «Απολογηθηκαμε-Θα πληρώσουμε όπως όλοι οι πολίτες»

Σε απάντηση προχώρησε μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους, για το γεγονός ότι εντοπίστηκε να κυνηγά σε απαγορευμένη περιοχή.

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση του βρέθηκε εκ λάθους στην απαγορευμένη περιοχή κυνηγιού, η οποία όπως ανέφερε γειτνιάζει με επιτρεπόμενη περιοχή.

>>Διαβάστε επίσης: Κυνηγούσε σε απαγορευμένη περιοχή ο Βουλευτής Α. Θεμιστοκλέους<<

Δήλωσε ότι μαζί με τα άλλα δύο πρόσωπα ήταν ανυποψίαστοι μέχρι που η ομάδα της Υπηρεσίας Θήρας τους πλησίασε και ενημερώθηκαν για την συγκεκριμένη περιοχή.

Αφού απολογήθηκαν στην Υπηρεσία κάλεσαν του αρμόδιους για να προχωρήσουν στην εφαρμογή του νόμου όπως ακριβώς θα έκανα σε κάθε πολίτη της Δημοκρατίας και έτσι προχώρησαν στην έκδοση σχετικού εξώδικου προστίμου, όπως ανέφερε.

Παράλληλα, ο κ. Θεμιστοκλέους ανέφερε ότι και τα τρία πρόσωπα κυνηγούσαν για χρόνια χωρίς ποτέ να καταγγελθούν για παρόμοια παράβαση ενώ δικαιολόγησε το ότι επρόκειτο για λάθος αφού φορούσαν την κατάλληλη ενδυμασία.

Τέλος ανέφερε ότι θα γίνει η πληρωμή του προστίμου που έχουν λάβει, ενώ καλεί του υπόλοιπου κυνηγούς να είναι προσεχτικοί. 

d vd

 

Home