Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και ήταν φορτωμένος τσιγάρα

Offsite Team -
16.06.2022 - 10:43

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και ήταν φορτωμένος τσιγάρα

Αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα εντοπίστηκαν στην κατοχή 51χρονου

Συσκευασίες καπνού και πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν είχε καταβληθεί ο σχετικός δασμός εντοπίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην κατοχή 51χρονου, στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε ο 51χρονος και σε έρευνα εντοπίστηκαν 20 συσκευασίες των 25 γραμμαρίων καπνού, για τις οποίες δεν είχε καταβληθεί ο σχετικός δασμός.

Κατόπιν γραπτής συγκατάθεσής του πραγματοποιήθηκε έρευνα τόσο στην οικία του, όσο και σε δεύτερο αυτοκίνητο που έχει στην κατοχή του. Στο δεύτερο αυτοκίνητο, εντοπίστηκαν 21 κούτες και πέντε πακέτα τσιγάρων, καθώς επίσης και άλλες 23 συσκευασίες καπνού των 25 γραμμαρίων.

Ο 51χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα, ενώ τα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείου Λεμεσού.

Η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως με το ποσό των 2.580 ευρώ, για την κατοχή των καπνικών προϊόντων και άλλα 1.120 για την κατάσχεση των οχημάτων.

Το πρώτο μέρος του διακανονισμού ο 51χρονος το εκπλήρωσε, όχι όμως το δεύτερο και τα αυτοκίνητά του κατακρατήθηκαν από το Τμήμα Τελωνείου μέχρι εξοφλήσεως του προστίμου.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τελωνείου.

Home