Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Tον συνέλαβαν για πλαστά ασφάλιστρα - Βρήκαν ναρκωτικά

Offsite Team -
24.01.2023 - 09:25

Tον συνέλαβαν για πλαστά ασφάλιστρα - Βρήκαν ναρκωτικά

Σε έρευνα στην οικία του βρήκαν αδασμαλόγητα καπνικά προϊόντα

Καταγγελία που υποβλήθηκε στην Αστυνομία τον περασμένο Δεκέμβριο, από ασφαλιστική εταιρεία, εξιχνιάστηκε σχεδόν δυο μήνες μετά με τη σύλληψη 42χρονου από την επαρχία Αμμοχώστου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία  στην κατοχή οδηγών οχημάτων, εντοπίστηκαν έξι πλαστογραφημένα έγγραφα που ομοίαζαν με ασφαλιστήρια πιστοποιητικά της εταιρείας.

Από τις εξετάσεις που έγιναν από το ΤΑΕ Αμμοχώστου, φέρεται τα έγγραφα να είχαν πωληθεί στους οδηγούς, από τον 42χρονο ύποπτο. Αφού εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, λίγο πριν τις 5.30 χθες το απόγευμα, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου προχώρησαν στη σύλληψη του.

>>>>Διαβάστε επίσης: «Φρούριο» αστυνομικοί σταθμοί μετά από μήνυμα Ιντερπόλ<<<<

Της σύλληψης του υπόπτου ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του. Εντός της κατοικίας τα μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, βάρους 15 γραμμαρίων, καθώς και 92 κούτες τσιγάρα και ποσότητα καπνού, βάρους 7 κιλών και 250 γραμμαρίων. Όπως διαπιστώθηκε οι κούτες με τσιγάρα και ο καπνός, είναι αδασμολόγητα. Εντός της κατοικίας εντοπίστηκε και το χρηματικό ποσό των 1,800 ευρώ, που σύμφωνα με τον ύποπτο, προέρχεται από την πώληση των αδασμολόγητων βτσιγάρων.

Τα αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, λόγω αρμοδιότητας, ενώ για την εμπορία τους, εναντίον του υπόπτου διερευνάται από το ΤΑΕ Αμμοχώστου υπόθεση νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

 Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Home