Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τροχαίο στο highway - Απεγκλωβισμός παιδιού

Offsite Team -
21.09.2022 - 20:11

Τροχαίο στο highway - Απεγκλωβισμός παιδιού

Συγκρούστηκαν μεταξύ τους δύο οχήματα - Η Πυροσβεστική χρειάστηκε να απεγκλωβίσει παιδί από το κάθισμά του

Κλειστός σε μια λωρίδα του δρόμου παραμένει ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Κοκκινοτριμιθιάς στην κατεύθυνση προς Κοκκινοτριμιθιά, στο ύψος Βιομηχανικής Περιοχής Κοκκινοτριμιθιάς, λόγω σύγκρουσης οχημάτων.

>>>> Τροχαίο στο highway - Απεγκλωβισμός παιδιού

2

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, συνέβη λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης (21/9) και στο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο οχήματα τα οποία συγκρούστηκαν μεταξύ τους, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες. 

Στο σημείο όπου έχουν καταλήξει τα δύο οχήματα έκλεισε η μία λωρίδα προσωρινά, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία στο σημείο έσπευσαν και μέλη της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό παιδιού στο ένα από τα δύο οχήματα. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπήρξαν άλλοι τραυματισμοί, ενώ το παιδί φέρεται να μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για εκτίμηση της κατάστασης της υγείας. 

1

Εξετάσεις στη σκηνή για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση, διενεργούν μέλη της Τροχαίας Λευκωσίας, με τη βοήθεια και μελών του ΟΠΟΔ, Τροχαίας Αρχηγείου, που βρίσκονται στην περιοχή για ρύθμιση της κυκλοφορίας, αφού παρατηρείται πυκνή τροχαία κίνηση.

Home