Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ξυλοδαρμός γυναίκας: Σε δίκη παραπέμφθηκε το ζεύγος 76χρονων

Offsite Team -
01.09.2022

Ξυλοδαρμός γυναίκας: Σε δίκη παραπέμφθηκε το ζεύγος 76χρονων

Ορίστηκε ακρόαση στις 29 Σεπτεμβρίου

Καταχωρήθηκε το πρωί της Πέμπτης στο δικαστήριο, η υπόθεση ξυλοδαρμού 40χρονης αιτήτριας πολιτικού ασύλου, μητέρας ενός ανήλικου παιδιού, με κατηγορούμενους ζεύγος 76χρονων, ιδιοκτήτες της οικίας όπου διαμένει το θύμα.

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι «η υπόθεση έχει καταχωρηθεί σήμερα ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο όρισε την υπόθεση για ακρόαση στις 29 Σεπτεμβρίου και έχει επιβάλει 10 χιλιάδες ευρώ εγγύηση ώστε οι κατηγορούμενοι να παρουσιαστούν την συγκεκριμένη ημερομηνία».

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<<

Σύμφωνα με τον κ. Κυριάκου, από τις μαρτυρίες φαίνεται ότι, το τελευταίο διάστημα, οι δυο πλευρές είχαν διαφορές, καθώς το ζεύγος επιθυμούσε την αποχώρηση της 40χρονης από την οικία τους, προσθέτοντας ότι «υπήρξε και μια διαφορά σε σχέση με την ηλεκτροδότηση της υπόγειας κατοικίας και γι αυτό το λόγο είχαμε διάφορες προστριβές».

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι είχαν εντοπιστεί παρατυπίες στην ηλεκτροδότηση της οικίας, ο εκπρόσωπος της ΑΔΕ Λεμεσού είπε πως «η Αστυνομία είχε ενημερωθεί γι' αυτά τα θέματα και με την βοήθεια των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας αλλά και της ΑΗΚ, είχαν επισκεφθεί τον συγκεκριμένο χώρο».

>>> Διαβάστε επίσης:  Ξυλοδαρμός γυναίκας/Λεμεσός: Δέχθηκε και επίθεση με ψαλίδι <<<

«Η ΑΗΚ είχε αποσυνδέσει την ηλεκτροδότηση της υπόγειας κατοικίας αφού διαπιστώθηκε ότι υπήρχε παρέμβαση στον μετρητή», είπε και πρόσθεσε ότι «αρχικά είχε αποκοπεί η ηλεκτροδότηση της υπόγειας και ακολούθως της ανώγειας κατοικίας».

Εναντίον των δυο ηλικιωμένων θα απαγγελθούν κατηγορίες που αφορούν στα αδικήματα της επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, της κοινής επίθεσης, της κατοχής επιθετικού οργάνου και της δημόσιας εξύβρισης.

Ο κ. Κυριάκου διευκρίνισε ότι αρχικά είχε μεταβεί η 76χρονη στην οικία και, σύμφωνα με μαρτυρία, κτύπησε με ψαλίδι την 40χρονη στην πλάτη, πριν ο καυγάς συνεχιστεί με την παρουσία και του 76χρονου.

Το ανήλικο αγοράκι της 40χρονης βρίσκεται υπό την επίβλεψη οικογένειας φίλων της καθώς και του Γραφείου Ευημερίας, συμπλήρωσε.

Η 40χρονη νοσηλεύεται στο ΓΝ Λεμεσού, όπως επίσης και η 76χρονη.

(ΚΥΠΕ)

Home