Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υπόθεση 'Αννας - Αποφασίζει σήμερα η Στέφη

Του Γιώργου Μιχαηλίδη -
20.01.2023 - 06:40

Υπόθεση 'Αννας - Αποφασίζει σήμερα η Στέφη

Εκπνέει η άδεια των Αριστοτέλους - Δημητρίου - Όλα πιθανά - Την άλλη εβδομάδα η ιδιωτική ποινική κατά Κατσουνωτού

Του Γιώργου Μιχαηλίδη 

Σήμερα θα είναι τα σπουδαία για το που και εάν θα μετακινηθούν η διευθύντρια των Φυλακών Άννα Αριστοτέλους και την ανώτερη λειτουργό Αθηνά Δημητρίου. Η Υπουργός Δικαιοσύνης Στέφη Δράκου θα λάβει τις τελικές της αποφάσεις όταν θα έχει ενώπιόν της και τα αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων στις δυο ανώτερους λειτουργούς των Φυλακών.

Η Υπουργός Δικαιοσύνης δήλωσε ότι με την επιστροφή των δυο από την άδειά τους θα εξεταστεί το ενδεχόμενο μετακίνησης. Πάντως, μέχρι χθες η Υπουργός αλλά και η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας δεν απάντησαν στο αίτημα των Αριστοτέλους και Δημητρίου για μετακίνηση στην Ελεγκτική Υπηρεσία.

>>>>Διαβάστε επίσης: Φάκελος Άννα: Από πού ξεκίνησε και πού βρίσκεται<<<<

Η απόφαση της Υπουργού θα ξεκαθαρίσει και τον τρόπο με τον οποίο θα πορευτούν οι Κεντρικές Φυλακές και εάν θα υπάρξει διάδοχη κατάσταση στη διεύθυνση των Φυλακών. Σημειώνεται ότι από τις 10 Ιανουαρίου 2023 ορίστηκε ως αναπληρωτής διευθυντής ο Ιωάννης Καπνούλλας.

Την άλλη εβδομάδα ιδιωτική ποινική

Την άλλη εβδομάδα θα υλοποιηθεί η απόφαση των δικηγόρων των Αριστοτέλους - Δημητρίου για να προχωρήσουν σε ιδιωτική ποινική κατά του Μ. Κατσουνωτού. Ωστόσο, μέχρι στιγμής και παρά την επιστολή που στάληκε στη Νομική Υπηρεσία δεν δόθηκε το πόρισμα Αχ. Αιμιλιανίδη στις Αριστοτέλους - Δημητρίου.

Home