Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υπόθεση Θανάση: Άλλες 2 καταθέσεις - Πόρισμα τον Αύγουστο

Του Γιώργου Μιχαηλίδη -
21.07.2022

Υπόθεση Θανάση: Άλλες 2 καταθέσεις - Πόρισμα τον Αύγουστο

Υπάρχει το ενδεχόμενο νέων εξελίξεων με προσαγωγές ατόμων στη Δικαιοσύνη, αφού φαίνεται να προκύπτουν νέα στοιχεία

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Στην «καρδιά» του καλοκαιριού θα παραδώσουν οι ποινικοί ανακριτές Σάββας Μάτσας και Αντώνης Αλεξόπουλος θα παραδώσουν το πόρισμά τους για η διερεύνηση της υπόθεσης θανάτου του τότε εθνοφρουρού Αθανάσιου Νικολάου ο οποίος βρέθηκε νεκρός κάτω από το γεφύρι της Άλασσας το Σεπτέμβριο του 2005,

Όπως πληροφορούμαστε, μέχρι το τέλος Αυγούστου η πολυσέλιδη έκθεση θα παραδοθεί στον Γενικό Εισαγγελέα για να ληφθούν οι μετέπειτα αποφάσεις. Όπως καταγράψαμε υπάρχει το ενδεχόμενο νέων εξελίξεων με προσαγωγές ατόμων στη Δικαιοσύνη, αφού φαίνεται να προκύπτουν νέα στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έμειναν άλλες δύο καταθέσεις για να ολοκληρωθεί το παζλ των ερευνών. 

>>>>Διαβάστε επίσης:Υπόθεση Αθ. Νικολάου: Έτσι θα δουλέψουν οι αν. ποινικοί ανακριτές<<<<

Από τον Ιούνιο  το στρατηγείο των ποινικών ανακριτών μεταφέρθηκε στη Σκαρίνου ώστε να βολευτούν όλες οι πλευρές τόσο οι ποινικοί ανακριτές, όσο και οι μάρτυρες. Στα γραφεία που χρησιμοποιούν οι  ποινικοί ανακριτές υπάρχουν όλες οι ανέσεις για δουλειά.

Οι ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές στη βάση των όρων εντολής τους είχαν  4 μήνες για την έκδοση πορίσματος. Ωστόσο, επειδή  δεν ολοκλήρωσαν  το έργο τους έλαβαν περιθώριο άλλων 4 μηνών. Πάντως, τα ευρήματα των εξετάσεων μετά την εκταφή, δείχνουν ότι ο θάνατος του 26χρονου τότε εθνοφρουρού οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια διά στραγγαλισμού.

Home