Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε στη Χλώρακα

Offsite Team -
29.03.2023

Απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε στη Χλώρακα

Σε διαμέρισμα -Η σκηνή αποκλείστηκε για τις απαιτούμενες εξετάσεις

Απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε σε διαμέρισμα, στο οποίο είχε ξεσπάσει πυρκαγιά, στη Χλώρακα μετά την εκδήλωση φωτιάς.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, γύρω στις 8.50 το πρωί της Τετάρτης, μέλη της Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μετέβηκαν σε διαμέρισμα στη Χλώρακα, μετά από πληροφορία για πυρκαγιά.

>>>>Διαβάστε επίσης: Καπνός σε ελλιμενισμένο πλοίο στο λιμάνι Λάρνακας - Επιχείρηση Πυροσβεστικής<<<<

Αφού κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής η φωτιά, εντοπίστηκε σε ένα από τα υπνοδωμάτια απανθρακωμένο πτώμα.

Εξετάσεις και ιατροδικαστής

Εξετάσεις διενεργεί η Αστυνομία τόσο στην σκηνή, η οποία έχει αποκλειστεί, όσο και στην περιοχή σε σχέση με τον εντοπισμό απανθρακωμένου πτώματος μετά από εκδήλωση φωτιάς σε διαμέρισμα στην Χλώρακα, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

Γύρω στις 08:50 το πρωί της Τετάρτης, είπε ο κ. Νικολάου, διάφορα πρόσωπα τηλεφώνησαν στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία και ανέφεραν ότι σε διαμέρισμα στην οδό Πειραιώς στην Χλώρακα υπάρχει φωτιά.

Ακολούθως, πρόσθεσε, ένα πυροσβεστικό όχημα ανταποκρίθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και κατέσβησε την φωτιά, η οποία όπως διαπιστώθηκε βρισκόταν σε υπνοδωμάτιο ενός διαμερίσματος.

Το απανθρακωμένο πτώμα εντοπίστηκε εντός του υπνοδωματίου, είπε ο κ. Νικολάου.  

Ανέφερε ότι η σκηνή έχει αποκλειστεί και διεξάγονται εξετάσεις τόσο στον χώρο όσο και στην περιοχή. Πρόσθεσε επίσης ότι αναμένονται διάφορες υπηρεσίες όπως η Υπηρεσία Επιθεωρήσεων και Ελέγχου (ΥΠΕΓΕΕ) και ιατροδικαστής για διενέργεια εξετάσεων της δικής τους αρμοδιότητας ώστε να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες επήλθε ο θάνατος στο συγκεκριμένο πρόσωπο. 

ΚΥΠΕ

Home