Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αυξημένα μέτρα από Αστυνομία κατά το τριήμερο του Κατακλυσμού

Offsite Team -
02.06.2023

Αυξημένα μέτρα από Αστυνομία κατά το τριήμερο του Κατακλυσμού

Αυξημένα μέτρα, με προτεραιότητα την ασφάλεια των χρηστών του οδικού δικτύου, αλλά και την προστασία των πολιτών και της περιουσίας τους έχει λάβει η Αστυνομία ενόψει του τριημέρου του Κατακλυσμού κατά το οποίο αναμένεται να παρατηρηθεί αυξημένη τροχαία κίνηση.

Ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας αναφέρει ότι, τα μέτρα περιλαμβάνουν εντατικοποίηση των μηχανοκίνητων περιπολιών και αυξημένη παρουσία των μελών της Τροχαίας σε αυτοκινητόδρομους, υπεραστικούς δρόμους και ιδιαίτερα στις κύριες οδικές αρτηρίες.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση για άλλη μια φορά προς τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Αναφέρεται ακόμα ότι, η Αστυνομία λαμβάνει πρόσθετα μέτρα για πρόληψη του εγκλήματος και ιδιαίτερα των αδικημάτων κατά περιουσίας, όπως διαρρήξεις, κλοπές και ληστείες, με πεζές και μηχανοκίνητες περιπολίες, στις πόλεις, αλλά και στην ύπαιθρο.

Πέραν όμως των μέτρων της Αστυνομίας, εφίσταται και η προσοχή του κοινού, να λάβει προληπτικά μέτρα φύλαξης της περιουσίας του πριν αποχωρήσει από την οικία του, όσο και στο χώρο των διακοπών του, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΥΠΕ

Home