Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επεισόδια μπάσκετ: Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός - Ήταν σε λεωφορείο οπαδών του Απόλλωνα

Offsite Team -
27.03.2023

Επεισόδια μπάσκετ: Σε διαθεσιμότητα αστυνομικός - Ήταν σε λεωφορείο οπαδών του Απόλλωνα

Ήταν σε λεωφορείο οπαδών που σταμάτησε η Αστυνομία για έλεγχο μετά τα επεισόδια

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε αστυνομικός μετά τα επεισόδια στον αγώνα μπάσκετ Ανόρθωση - Απόλλωνας το μεσημέρι της Κυριακής στο Στάδιο ''Ελευθερία''.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος αστυνομικός εντοπίστηκε σε ένα από τα λεωφορεία που μετέφερε οπαδούς του Απόλλωνα στο γήπεδο από τη Λεμεσό. 

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν για έλεγχο δύο λεωφορεία που μετέφεραν οπαδούς της ομάδας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ. Από τους επιβάτες των δύο λεωφορείων λήφθηκαν βιομετρικά στοιχεία κατόπιν γραπτής τους συγκατάθεσης για να τύχουν επιστημονικών εξετάσεων. Σε ένα από τα λεωφορεία ήταν και ο αστυνομικός που τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Η απόφαση πάρθηκε στη σημερινή έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε η Υπ. Δικαιοσύνης. 

Εντοπίστηκε και κάνναβη

Κατά τη διάρκεια των ερευνών στα δύο λεωφορεία παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων ενώ εντοπίστηκε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης  βάρους 4 γραμμαρίων. Σε σωματικό έλεγχο 27χρονου εντοπίστηκε ένα μισοκαπνισμένο τσιγάρο που περιείχε κάνναβη με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα. Αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος.

Επίσης, στο πλαίσιο των εξετάσεων, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 27χρονου σε σχέση με τα επεισόδια, ο οποίος συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν τρεις αστυνομικοί. 

Home