Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κάνε καριέρα ως Αστυνομικός - Τους ψάχνουν με το κερί

Του Γιώργου Μιχαηλίδη -
24.03.2023

Κάνε καριέρα ως Αστυνομικός - Τους ψάχνουν με το κερί

Oρίστηκαν εξετάσεις ειδικών και κανονικών αστυνομικών Δεκέμβριο και Ιανουάριο

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

H Αστυνομία προχωρεί στην υλοποίηση του σχεδιασμού της για τη στελέχωσή της και την κάλυψη των κενών θέσεων.που ανέρχονται αυτή τη στιγμή στις 700.  Στις 08 Απριλίου 2023 θα γίνουν οι γραπτές εξετάσεις για τους 600 υποψήφιους αστυνομικούς οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση για πρόσληψη στη Δύναμη μέχρι τις 13 Μαρτίου 2023.

Όσοι πετύχουν θα προχωρήσουν στην επόμενη διαδικασία με στόχο να πετύχουν την εισδοχή τους στην Αστυνομική Ακαδημία. Χθες Πέμπτη εξάλλου ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο Αστυνομίας ο αριθμός των 285 υποψηφίων  επιτυχόντων αστυνομικών οι οποίοι πέτυχαν στις ψυχομετρικές εξετάσεις της Αστυνομίας από προηγούμενη διαδικασία.

>>>>Διαβάστε επίσης: Έτοιμοι για εκπαίδευση οι 221 φρουροί στην «πράσινη γραμμή»<<<<

Έγινε προγραμματισμός και για τις επόμενες

Αρμόδιες πηγές ανέφεραν στην Offsite News ότι με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας Στέλιου Παπαθεοδώρου έγινε προγραμματισμός και για τις επόμενες εξετάσεις πρόσληψης στην Αστυνομία ώστε να καλυφθούν το συντομότερο τα κενά. Σε συνεννόηση με την Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας στις 09 Δεκεμβρίου 2023 ορίστηκαν γραπτές εξετάσεις για ειδικούς αστυνομικούς και στις 27 Ιανουαρίου 2024 γραπτές εξετάσεις για κανονικούς.

Σημιώνεται ότι οι νεοπροσληφθέντες αστυνομικοί βρίσκονται στην κλίμακα Α1 -Α3 και αμείβονται με πρώτο μισθό στο ποσό των 1.200 ευρώ,

 

Home