Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κομπίνα με γιατρούς: Ελεύθερος ο πατέρας - Άφαντος ακόμα ο γιος

Γιώργος Μιχαηλίδης -
25.05.2023

Κομπίνα με γιατρούς: Ελεύθερος ο πατέρας - Άφαντος ακόμα ο γιος

Δεν ανανεώνεται το διάταγμα κράτησης του 62χρονου υπόπτου που ενεργούσε εξετάσεις μέσω ΓΕΣΥ χωρίς άδεια

Ελεύθερος με σκοπό να κλητευθεί σε μεταγενέστερο στάδιο θα αφεθεί σήμερα Πέμπτη 25 Μαίου 2023 ο 62χρονος γιατρός που συνελήφθη αφού φέρεται να διενεργούσε  ιατρικές πράξεις στο όνομα του γιου του - ενώ προηγουμένως είχε τερματιστεί η σύμβασή του με το ΓεΣΥ, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο χρήματα για τις πράξεις του.

Η εξέλιξη αυτή σημειώθηκε αφού ο γιος του ο οποίος καταζητείται σε όλη την Ευρώπη παραμένει ακόμα άφαντος. Όπως έγραψε η Offsite News, ο γιος εξουσιοδότησε τον πατέρα του επίσης γιατρό να χρησιμοποιεί το λογαριασμό του στο ΓεΣΥ για εγχειρήσεις και εξετάσεις ασθενών.

Με βάση το ένταλμα σύλληψης  τα αδικήματα αφορούσαν: Συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπή, πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστών εγγράφων, καθώς και για αδικήματα διαφθοράς.

>>>>Διαβάστε επίσης; Γιατρός έκανε εγχειρήσεις, τις έγραφε στον γιό του και πληρωνόταν από ΓεΣΥ<<<<

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγες ο 62χρονοςε θα επαναληφθεί μόλις υπάρξουν ενδείξεις για τη σύλληψη του γιου του. Σε αυτό το ενδεχόμενο θα αρχίσουν ενέργειες έκδοσής του γιου και μέλη της Αστυνομίας θα μεταβούν στο εξωτερικό για να τον συλλάβουν.

Γιώργος Μιχαηλίδης

 

Home