Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πάει Λεμεσό ο «Αίαντας» για την πορεία των οργανωμένων του Απόλλωνα

Offsite Team -
01.06.2023

Πάει Λεμεσό ο «Αίαντας» για την πορεία των οργανωμένων του Απόλλωνα

Πορεία διαμαρτυρίας για την φυλάκιση 2 οπαδών - Αίαντας, ΜΜΑΔ και αστυνομικοί από άλλες πόλεις στη Λεμεσό

Επιστρατεύεται το αντιδιαδηλωτικό όχημα της Αστυνομίας «Αίαντας», η ΜΜΑΔ και μέλη άλλων αστυνομικών διευθύνσεων, για την σημερινή πορεία διαμαρτυρίας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φιλάθλων Απόλλωνα, προς την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου, «εμείς σαν Αστυνομία θα λάβουμε όλα τα αναγκαία μέτρα ασφάλειας, αστυνόμευσης για ρύθμιση αυτής της διαμαρτυρίας, την τήρηση του νόμου και της τάξης και την πρόληψη των οποιωνδήποτε επεισοδίων και άλλων ανεπιθύμητων καταστάσεων βίας».

«Θα συσταθεί κέντρο χειρισμού κατάστασης κρίσεως στην ΑΔΕ Λεμεσού, που θα στελεχωθεί από αξιωματικό για να συντονίζει την επιχείρηση και μεγάλος αριθμός μελών μας θα βρίσκεται στο σημείο καθώς επίσης και το αντιδιαδηλωτικό όχημα, το οποίο θα είναι σε ετοιμότητα επέμβασης, αν παραστεί ανάγκη».

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Ανδρέου ανέφερε πως, εκτός από τον «Αίαντα», έχει κληθεί η ΜΜΑΔ και μέλη της Αστυνομίας από άλλες αστυνομικές διευθύνσεις.

Η πορεία του ΠΑΝ.ΣΥ.Φι Απόλλωνα με τίτλο «Πορεία ενάντια στην επιλεκτική δικαιοσύνη», πραγματοποιείται με αφορμή την πεντάμηνη ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε σε δυο οπαδούς και θα ξεκινήσει στις 19:00 από το οίκημα του Συνδέσμου.

ΚΥΠΕ

Home