Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Την Παρασκευή το πόρισμα Σπηλιοπούλου για το θάνατο της 28χρονης στην Πέτρα του Ρωμιού

Offsite Team -
23.03.2023

Την Παρασκευή το πόρισμα Σπηλιοπούλου για το θάνατο της 28χρονης στην Πέτρα του Ρωμιού

Κατατίθεται στον Γενικό Εισαγγελέα

Eτοιμο είναι το πόρισμα της νεκροτομής που διενήργησε η Χαρά Σπηλιοπούλου, Καθηγήτρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, επί της σορού της 28χρονης που βρήκε τον θάνατο στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, «έχει παραληφθεί μέρος των αναμενόμενων αποτελεσμάτων επιστημονικών εξετάσεων, καθώς και το πόρισμα της ιατροδικαστού Χ. Σπηλιοπούλου, το περιεχόμενο των οποίων δεν είναι ανακοινώσιμο».

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, συνέχισε ο κ. Νικολάου, αναμένεται όπως αύριο Παρασκευή, ο φάκελος της υπόθεσης τεθεί ενώπιον του Γ. Εισαγγελέα για μελέτη και λήψη οδηγιών για τον παραπέρα χειρισμό της. H κ. Σπηλιοπούλου κλήθηκε από τη Νομική Υπηρεσία να διενεργήσει δεύτερη νεκροτομή στη σορό της 28χρονης που εντοπίσθηκε νεκρή το πρωί του Σαββάτου 11 Μαρτίου σε παραλία της Πέτρας του Ρωμιού.

>>>>Διαβάστε επίσης: Θάνατος Lesya: Σε αναμονή για Σπηλιωπούλου -Άλλες 3 μέρες στο κελί ο 31χρονος<<<<<

Στις 15 Μαρτίου η Χ. Σπηλιοπούλου διενήργησε αυτοψία στη σκηνή και ακολούθως νεκροτομή, στην παρουσία των δύο κυβερνητικών ιατροδικαστών, Αγγελικής Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου και του Μάριου Ματσάκη εκ μέρους του υπόπτου. Σημειώνεται πως το διάταγμα προσωποκράτησης του 31χρονου υπόπτου έχει ανανεωθεί για άλλες τρεις ημέρες και εκπνέει αύριο Παρασκευή.

 

Home