Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υπό κράτηση βοηθός ασφαλείας του Απόλλωνα για την τσάντα με τις κροτίδες

Offsite Team -
24.05.2023

Υπό κράτηση βοηθός ασφαλείας του Απόλλωνα για την τσάντα με τις κροτίδες

Συνελήφθη και ένας τεχνικός γηπέδου αλλά αφού ανακρίθηκε αφέθηκε ελεύθερος - Ψάχνει και τρίτο πρόσωπο η αστυνομία

Σε σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε μέχρι τώρα η Αστυνομία σε σχέση με αριθμό καπνογόνων και φωτοβολίδων που εντοπίστηκαν πριν την έναρξη του αγώνα Απόλλωνα – ΑΠΟΕΛ, την Κυριακή σε τσάντα που εντοπίστηκε κρυμμένη μέσα στο ψευδοτάβανο στο χώρο των αποχωρητηρίων σε κερίδα των οπαδών του Απόλλωνα. Η τσάντα σύμφωνα με την αστυνομία, περιείχε 53 καπνογόνα και 9 φωτοβολίδες.

Η Αστυνομία, αξιολογώντας το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του σταδίου, μέχρι τώρα συνέλαβε έναν 48χρονο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι πρόσωπο που εργάζεται ως βοηθός ασφαλείας στην ομάδα του Απόλλωνα. Ο 48χρονος παρουσιάστηκε το πρωί της Τρίτης ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου, το οποίο διέταξε όπως παραμένει υπό κράτηση για τρεις μέρες. 

Επιπλέον συνελήφθη ένας 37χρονος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται ως τεχνικός στο νέο γήπεδο της Λεμεσού. O 37χρονος όμως, αφού ανακρίθηκε αφέθηκε ελεύθερος χωρίς να κατηγορηθεί, εν αναμονή και των επιστημονικών εξετάσεων στα διάφορα τεκμήρια.  Η αστυνομία αναζητά ακόμα ένα πρόσωπο ηλικίας 38 ετών.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία εντόπισε ύποπτες κινήσεις των συγκεκριμένων προσώπων από το κύκλωμα παρακολούθησης. Οι κάμερες κατέγραψαν τα πρόσωπα να εισέρχονται στα αποχωρητήρια κρατώντας τσάντα που προσομοιάζει με αυτή που εντοπίστηκε. 

Ο συλληφθείς κατηγορείται για τα αδικήματα της συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, της μεταφοράς επικίνδυνων αντικειμένων σε αθλητικό χώρο, την κατοχή, μεταφορά και χρήση επικίνδυνων αντικειμένων και εκρηκτικών υλών, την πρόκληση ζημιάς σε εγκαταστάσεις αθλητικού χώρου, την κακόβουλη ζημιά και την απόκρυψη προσώπου.

Home