Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Το 50% για στάδια θα επανεκτιμηθεί αρχές Οκτωβρίου

Offsite Team -
10.09.2020 - 13:29

Το 50% για στάδια θα επανεκτιμηθεί αρχές Οκτωβρίου

Thumbnail
Η απόφαση θα ληφθεί ανάλογα και με την επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου

Ενημέρωση από την ΚΟΠ για την συνάντηση του Προέδρου, Γιώργου Κούμα με τον Υπουργό Υγείας. Η αύξηση των φιλάθλων στα στάδια από το 33% στο 50% θα επανεκτιμηθεί στις αρχές του Οκτώβρη. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

Αντιπροσωπεία της ΚΟΠ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιώργο Κούμα είχε το μεσημέρι συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου, στην παρουσία του Αν. Προϊστάμενου Υγειονομικών Υπηρεσιών Ηρόδοτου Ηροδότου.

Παρόντες στη συνάντηση εκ μέρους της ΚΟΠ ήταν επίσης ο  Τεχνικός Διευθυντής Σάββας Κωνσταντίνου και ο Επικεφαλής της Ιατρικής Συμβουλευτικής ομάδας της ΚΟΠ Δρ. Πέτρος Αγαθαγγέλου.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό πρωτόκολλο, σε συνάρτηση με τα ισχύοντα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.

Μετά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του για την στάση του Υπουργού Υγείας σε σχέση με το υπό συζήτηση θέμα της κάλυψης του κόστους της διενέργειας τεστ COVID-19 από τους ποδοσφαιριστές και της ποδοσφαιρίστριες όλων των κατηγοριών, όλων των ηλικιών, πλην της Α' Κατηγορίας.

Ο Υπουργός Υγείας ανέλαβε να ετοιμάσει συγκεκριμένη  πρόταση η οποία θα τεθεί προς έγκριση στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Η αύξηση της προσέλευσης φιλάθλων στα Στάδια από 33% που ισχύει σήμερα, στο 50%, θα επανεκτιμηθεί αρχές Οκτωβρίου και η απόφαση θα ληφθεί ανάλογα και με την επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου.

Ανάσες με αποθεραπεία και τοξοβολία (φώτος)

Offsite Team -
27.06.2022 - 20:00

Ανάσες με αποθεραπεία και τοξοβολία (φώτος)

Ανάσες με αποθεραπεία και τοξοβολία (φώτος)

Τις ικανότητες τους στην τοξοβολία δοκίμασαν το απόγευμα της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Η κίνηση αυτή εντάσσεται στην προσπάθεια του προπονητικού τιμ για σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των παικτών και της ομάδας γενικότερα. Κατέβασε την πιο αναβαθμισμένη εφαρμογή στοιχήματος στην Κύπρο, τώρα! Αναλυτικά: ...

Home