ΑΠΟΕΛ/ Ανακοίνωσε θετικό κρούσμα κορωνοϊού

- 20.11.2020

ΑΠΟΕΛ/ Ανακοίνωσε θετικό κρούσμα κορωνοϊού

Thumbnail
Την ύπαρξη θετικού κρούσματος σε αθλητής της καλαθοσφαιρικής του ομάδας, ανακοίνωσε το Σωματείο του ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Σωματείο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει πως αθλητής της καλαθοσφαιρικής του ομάδας έχει εντοπιστεί θετικός στον κορωνοϊο.

Με τον εντοπισμό του κρούσματος ενεργοποιήθηκαν και έγιναν άμεσα όλες οι διαδικασίες που προβλέπονται από τα σχετικά πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας. Ο αθλητής που εντοπίστηκε θετικός στον ιό τέθηκε σε απομόνωση, η χθεσινή προπόνηση αναβλήθηκε, ενώ και οι υπόλοιποι καλαθοσφαιριστές, μέλη του τεχνικού επιτελείου και διοικητικά στελέχη του τμήματος, έχουν υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης της νόσου με τη μοριακή μέθοδο(PCR).

Τα αποτελέσματα των εργαστηριακών διαγνώσεων, βάσει των οποίων θα καθοριστούν και τα επόμενα βήματα σε ό,τι αφορά τη διαχείριση της κατάστασης, αναμένονται εντός της ημέρας.

Το Σωματείο μας διαβεβαιώνει πως η υγεία των αθλητών του αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και ότι προβαίνει σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες με στόχο την διαφύλαξή της".