ΑΠΟΕΛ - EL: Οι πιθανοί αντίπαλοι που ήρθαν από το CL

ΑΠΟΕΛ - EL: Οι πιθανοί αντίπαλοι που ήρθαν από το CL

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της Τρίτης για την τελευταία αγωνιστική του Champions League.

Το σκηνικό ΔΕΝ ξεκαθάρισε πλήρως για τις τρίτες ομάδες που θα πάνε από το Champions League στο Europa League και θα προκύψουν ως πιθανοί αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ για την φάση των "32".

Οι πρωταθλητές Κύπρου ως δεύτεροι του ομίλου, τοποθετούνται στο γκρουπ των ανίσχυρων της φάσης των "32" και ο αντίπαλός τους θα είναι μία από τις 11 πρώτες των ομίλων του Europa League (εξαιρείται η Σεβίλλη) ή μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες στους ομίλους του Champions League (από τις 8 συνολικά).

Οι όμιλοι Ε, F, G, H έχουν ολοκληρωθεί και οι ομάδες που πάνε στο Europa League είναι οι Ίντερ, Σάλτσμπουργκ, Μπενφίκα, Άγιαξ

Από τις πιο πάνω ΜΟΝΟ αυτές θεωρούνται βέβαιο πως θα είναι ΠΙΘΑΝΟΙ αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ:

Άγιαξ 10 βαθμούς, **Σάλτσμπουργκ 7 βαθμούς

*Υπολείπονται ακόμη 9 ομάδες από το Europa League, την Πέμπτη θα γίνουν γνωστές. Σέλτικ και Εσπανιόλ είναι οι δυο ομάδες που προκρίθηκαν ως πρώτες και είναι πιθανοί του ΑΠΟΕΛ.

**Η Σάλτσμπουργκ (+3) υπερέχει σε σχέση με Ίντερ (+1) και Μπενφίκα (-2) αφού έχει καλύτερο συντελεστή (Goal difference).

***Το ενδιαφέρον στους αγώνες της Τετάρτης στρέφεται στους αγώνες Λεβερκούζεν-Γιουβέντους, Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Σίτι και Σαχτάρ-Αταλάντα.

Home