Απόλλων-Μάγκλιτσα: Ξεκαθάρισμα από Κονναφή (ΔΗΛΩΣΗ)

Απόλλων-Μάγκλιτσα: Ξεκαθάρισμα από Κονναφή (ΔΗΛΩΣΗ)

Απόλλων-Μάγκλιτσα/Ξεκαθάρισμα από Κονναφή (ΔΗΛΩΣΗ)
Τι δήλωσε ο Πέτρος Κονναφής

Ξεκαθάρισμα από τον Πέτρο Κονναφή αναφορικά με τον Άντον Μάγκλιτσα, στο γεύμα που παραχωρεί αυτή την ώρα η διοίκηση του Απόλλωνα στα ΜΜΕ που ακολούθησαν την αποστολή.

Ο Νίκος Κίρζης δέχθηκε σχετική ερώτηση για τον Κροάτη και παρέπεμψε στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας που ξεκαθάρισε το... τοπίο.

Όπως μας είπε ο Πέτρος Κονναφής, πράγματι ο Μάγκλιτσα είχε προβλήματα με την ομάδα του στην Κίνα και ήταν 3 μήνες απλήρωτος (ΕΔΩ τι είχαμε αποκαλύψει την Κυριακή). Προχώρησε σε προσφυγή και η ομάδα του είχε διορία 15 ημερών να πληρώσει τα δεδουλευμένα.

Οι Κινέζοι αργότερα ισχυρίστηκαν πως στην 15η μέρα πλήρωσαν τους τρεις μισθούς και ακόμα έναν επιπλέον στον ποδοσφαιριστή, ισχυρισμός τον οποίο αρνείται ο Μάγκλιτσα.

Έτσι δημιουργήθηκε μια κατάσταση η οποία θα πάρει 4-6 βδομάδες να ξεκαθαρίσει από νομικής άποψης.

Τέλος, ο Πέτρος Κονναφής ανέφερε πως...

"Είναι αλήθεια αυτό που έχει γράψει το kerkida.net ότι η Φερεντσβάρος ενδιαφέρεται για τον Μάγκλιτσα και του προσφέρει μάλιστα πολύ μεγάλο συμβόλαιο το οποίο είναι απλησίαστο για τον Απόλλωνα. Τον ποδοσφαιριστή τον θέλει και η Κλουζ. Σαν Απόλλωνας κάναμε την προσπάθειά μας αλλά με αυτά τα δεδομένα, ο Μάγκλιτσα δεν είναι επιλογή μας αυτή την στιγμή".

Home