Αυξάνονται οι σεκιουριτάδες στον τελικό!

Αυξάνονται οι σεκιουριτάδες στον τελικό!

Η FA θα πάρει αυστηρά μέτρα ενόψει του τελικού της Κυριακής

Η απόφαση πάρθηκε λόγω των πολλών ατόμων που είδαν τον ημιτελικό από κοντά, χωρίς να έχουν αγοράσει εισιτήριο και παρά τους πολλούς ελέγχους για Covid-19.

Η FA θα πάρει αυστηρά μέτρα ενόψει του τελικού της Κυριακής ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία. Ο ενθουσιασμός στη χώρα είναι τεράστιος και τα «μαγικά» χαρτάκια έχουν εξαντληθεί εδώ και καιρό με τον κόσμο να αναμένεται κατά χιλιάδες στο Γουέμπλεϊ.

Για αυτό το λόγο η ομοσπονδία αποφάσισε να αυξήσει τον αριθμό των σεκιούριτι στο γήπεδο το βράδυ της Κυριακής μετά και από τα παράπονα που έγιναν για τον ημιτελικό. Συγκεκριμένα, παρά τα πολλά σημεία που γίνονταν έλεγχοι για Covid-19 και την εξάντληση των 60.000 εισιτηρίων, αρκετοί ήταν αυτοί που μπήκαν στο Γουέμπλεϊ χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις.

Η FA ζήτησε αυστηρότερο έλεγχο στον τελικό της Κυριακής από τους σεκιούριτι που θα πρέπει να είναι σχολαστικοί με τους φιλάθλους. Η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο με εισιτήριο, σε εμβολιασμένους ή όσους έχουν αρνητικό τεστ κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο.

Τέλος, ο δήμαρχος του Λονδίνου θα βάλει σε κλήρωση δύο εισιτήρια για τον τελικό για όσους εμβολιαστούν μέσα στο επόμενο 24ωρο, για να δώσει κίνητρο στους νέους να κάνουν το εμβόλιο.

kerkida.net

Tags
Home