Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Δράση... με φιλικά παιχνίδια! Στην κοσμάρα τους!

Offsite Team -
26.03.2020

Δράση... με φιλικά παιχνίδια! Στην κοσμάρα τους!

Thumbnail
Σε μερικές χώρες σφυρίζουν αδιάφορα.

Ο κορωνοϊός έχει βάλει σχεδόν τους πάντες και τα πάντα σε… καραντίνα. Υπάρχουν, όμως και κάποιες λίγες εξαιρέσεις. Σε μερικές χώρες σφυρίζουν αδιάφορα.

Μιλώντας για ποδόσφαιρο, ως γνωστό το μοναδικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη που δεν έχει επηρεαστεί από τον κορωνοϊό, είναι αυτό της Λευκορωσίας, όπου πριν από λίγες μέρες είχαμε πρεμιέρα…

Aπό κει και πέρα, στη Σουηδία οι ομάδες προετοιμάζονται κανονικά για την έναρξη της νέας σεζόν, παρόλο που οι πρώτες αγωνιστικές στις αρχές του Απρίλη έχουν αναβληθεί. Για παράδειγμα, σήμερα, στη σκανδιναβική χώρα το... πρόγραμμα περιλαμβάνει φιλικές αναμετρήσεις! Στο πιο… ενδιαφέρον θα αναμετρηθούν Κάλμαρ-Γιόνσεπινγκ.

Και παρόλο που στη Σουηδία έχουν καταγραφεί  πάνω από 2.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα ενώ ο αριθμός των θυμάτων ξεπέρασε τους 40, ο δημόσιος βίος στη χώρα δεν έχει παραλύσει. Σχεδόν όλα λειτουργούν κανονικά…

Όπως έχει γίνει γνωστό σήμερα, στη Στοκχόλμη, 18 ασθενείς με κορωνοϊό πέθαναν μέσα σε 24 ώρες, σχεδόν διπλασιάζοντας τους συνολικούς θανάτους στη χώρα.

Τι να πεις! Η ανευθυνότητα πάει σύννεφο...

Στέλιος Αναστασίου

Home