Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επίμαχες ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός/ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ο Τσίκινης

Offsite Team -
20.01.2022 - 15:38

Επίμαχες ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός/ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ο Τσίκινης

Τι αναφέρει για τα πέναλτι που ζητήσαν ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακός

Ο Ηρακλής Τσίκινης συνεργάτης της Digital TV σχολιάζει τις επίμαχες φάσεις του ψεσινού αγώνα ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός.

17:00 Πρώτο γκολ ΑΠΟΕΛ - Πέρασε την γραμμή στην κεφαλιά;

Υπήρχε οφσάιντ; - Φαίνεται η μπάλα να έχει περάσει από την κεφαλιά. Σύμφωνα με την γραμμή του ΒΑΡ ο παίκτης που στη συνέχεια στέλνει την μπάλα στα δίκτυα καλύπτεται έστω και οριακά, δεν υπάρχει οφσάιντ. 

28:40 Οφσάιντ σε βάρος ΑΠΟΕΛ - Δεν υπάρχει οφσάιντ. Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ είναι καθαρά καλυμμένος. Λάθος από τον βοηθό διαιτητή. 

38:10 Οφσάιντ σε βάρος ΑΠΟΕΛ -  Είναι οριακή η φάση. Ίσως στη ευθεία αλλά δεν είναι ξεκάθαρο.

39:00 Πέναλτι για Ολυμπιακό, μέσω ΒΑΡ - Ορθά παρεμβαίνει το ΒΑΡ καθώς ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ μαρκάρει απρόσεκτα και ανατρέπει τον επιθετικό του Ολυμπιακού. Το μαρκάρισμα γίνεται πάνω στη γραμμή και ορθά δόθηκε το πέναλτι μέσω του ΒΑΡ. 

35:00 Το ΑΠΟΕΛ διαμαρτυρήθηκε (προχώρησε και σε ανάρτηση) για πέναλτι σε βάρος του Κβιλιτάια- Όντως υπάρχει κεφαλοκλείδωμα από τον αμυντικό στον επιθετικό όταν και οι δύο ανέβηκαν ψηλά για να διεκδικήσουν την μπάλα. Υπάρχει παράβαση αλλά ο τρόπος που αντέδρασε ο επιθετικός, αφού έμεινε όρθιος, αποτέλεσε ενδεχομένως λόγο για να μην υπάρξει σφύριγμα. Πάντως υπάρχει αντικανονική ενέργεια από τον αμυντικό.

60:10 Ζητά πέναλτι ο Ολυμπιακός- Είδα πολλές φορές την φάση. Αν δούμε προσεκτικά ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ παίζει καθαρά πρώτος την μπάλα. Στη συνέχεια το πιθανότερο έρχεται σε επαφή με το πόδι του επιθετικού. Δεν κάνει έξτρα κίνηση προς τον αντίπαλο για να τον ανατρέψει. Η φάση είναι τέτοια που δεν είχε δικαίωμα παρέμβασης το ΒΑΡ. Το ίδιο θα ίσχυε ακόμη και να σφύριζε πέναλτι ο διαιτητής. Και σε τέτοια περίπτωση δεν θα είχε δικαίωμα παρέμβασης το ΒΑΡ. Επί της ουσίας εδώ έχουμε μία φάση που ο διαιτητής αν σφύριζε πέναλτι πάλι θα ήμουν μαζί του. Όμως δεν είναι φάση για την οποία έπρεπε να παρέμβει το βαρ.

δδδδδ

Kerkida.net

Απρόοπτο για Μελισσανίδη- Επέμβαση ανοιχτής καρδιάς

Offsite Team -
27.06.2022 - 20:30

Απρόοπτο για Μελισσανίδη- Επέμβαση ανοιχτής καρδιάς

Απρόοπτο για Μελισσανίδη- Επέμβαση ανοιχτής καρδιάς

Σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς υπεβλήθη τη Δευτέρα (27/6) ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Το πρωί της Δευτέρας (27/6) ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία και εισήχθη στο Metropolitan. Έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε ότι χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης. ...

Home