Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Γιώργος Γιάγκου: "Θα προβώ σε συνταρακτικές αποκαλύψεις"

Offsite Team -
24.04.2019 - 14:57

Γιώργος Γιάγκου: "Θα προβώ σε συνταρακτικές αποκαλύψεις"

Thumbnail
Τι δήλωσε ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας του Απόλλωνα

Ο πρώην υπεύθυνος ασφαλείας του Απόλλωνα, Γιώργος Γιάγκου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο "Κανάλι 6", ανέφερε ότι θα προβεί σε αποκαλύψεις σε διάσκεψη Τύπου που θα αφορούν τον Απόλλωνα μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Οι δηλώσεις του…

"Δεν ήθελα να μιλήσω όταν αποχώρησα για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομάδα. Τους προσκαλώ να είναι παρόντες στη διάσκεψη στις 23/5. Θα είναι συνταρακτικά για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι εκεί, αλλά το ψέμα πρέπει να το εφεύρεις. Δεν μπορώ να προβώ σε αποκαλύψεις τώρα. Οι ίδιοι γνωρίζουν τα πάντα. Το ποτήρι ξεχείλισε. Ο κόσμος του Απόλλωνα θα καταλάβει. Με αποδείξεις, στοιχεία και μαρτυρίες. Η εταιρεία έχει δικηγόρο τον αντιπρόεδρο των Αντώνη Γλυκή, αλλά να μην ξεχνάμε ότι η εταιρεία έχει γενικό διευθυντή τον Γιώργο Παπαγιάννη που δεν λέει ψέματα. Όλοι θα δώσουν καταθέσεις.

Βγάζω πικρία γιατί λέγονται κάποια πράγματα εναντίον μου στα γραφεία της εταιρείας του Απόλλωνα από τον πρόεδρο της εταιρείας Νίκο Κίρζη, τον αντιπρόεδρο Φάνο Κιννή και τον πρόεδρο του σωματείου Μαρίνο Ευσταθίου. Να ελεγχθούν τα οικονομικά του σωματείου.

Εγώ ήμουν για 6 χρόνια στον Απόλλωνα κι αν έχει κάποιος να πει ότι έκανα λάθος, να βγει να το πει".

Για το αν έχει πρόταση από το ΑΠΟΕΛ: "Είχα πρόταση από το ΑΠΟΕΛ αλλά την απόρριψα. Δεν με βολεύει ο… δρόμος. Είμαι επαγγελματίες, κάπου πρέπει να δουλέψω. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω φέτος στο ΑΠΟΕΛ".

Home