Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Η αισθητή παρουσία της Κύπρου στους Παγκόσμιους Ειδικούς Αγώνες

Offsite Team -
21.03.2019 - 13:47

Η αισθητή παρουσία της Κύπρου στους Παγκόσμιους Ειδικούς Αγώνες

Thumbnail
«Χρυσοφόρα» συμμετοχή για την Κύπρο

«Χρυσοφόρα» ήταν η συμμετοχή της Κύπρου στους Παγκόσμιους Ειδικούς Αγώνες 2019.  

Σύμφωνα με τον τελικό πίνακα των μεταλλίων, η Κύπρος κατέκτησε  17 χρυσά, 19 αργυρά και 10 χάλκινα μετάλλια.

 

Για αυτή την ανεπανάληπτη επιτυχία και παρουσία μας στο Άμπου Ντάμπι, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, με ανακοίνωσή του, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε ολόκληρη την αποστολή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών. 

 

Στην ανακοίνωσή του ο ΚΟΑ αναφέρει ότι η Κύπρος όπως «χρυσοφόρα» άνοιξε την αυλαία των αγώνων, το ίδιο την έκλεισε με αποκορύφωμα το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε η εθνική μας ομάδα μπάσκετ κερδίζοντας την Ανδόρα  με 21 – 13.

 

Χρυσά μετάλλια κατέκτησαν επίσης η Νίκη Θεοδώρου και Λουκία Γεωργίου στη ρυθμική γυμναστική, Μιχάλης Προκοπίου στο βάδην, Δημήτρης Χριστοφή στην ποδηλασία, Βασίλης Χριστοδούλου και Έλενα Παύλου στο μπόουλινγκ.  

Συγχαρητήρια απευθύνει ο ΚΟΑ στους «χρυσούς» πρωταθλητές μας, αλλά και σε όλους τους άλλους αθλητές που κατέκτησαν αργυρά και χάλκινα μετάλλια, καθώς και σε αυτούς που συμμετείχαν στα αγωνίσματα τους.  

«Είναι με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που είδαμε τους νικητές της ζωής με τη θέληση και  την αγωνιστικότητα τους να τιμούν επάξια τη χώρα μας, γεμίζοντας  όλους εμάς με ξεχωριστή περηφάνια, αποδεικνύοντας ότι έχουν και θέληση και τόλμη για διάκριση στον αθλητισμό» σημειώνει ο ΚΟΑ ο οποίος διαβεβαιώνει «ότι θα συνεχίσει να στηρίζει πολύπλευρα την Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών». 

 

Απευθύνει, τέλος, «θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές των αθλητών, στην Ομοσπονδία, καθώς και στις οικογένειες τους, με την ευχή όπως σημειώσουν ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον».

Home