Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Η χειρονομία του Σόουζα που έφερε αντιδράσεις (βίντεο)

Offsite Team -
06.11.2021 - 20:16

Η χειρονομία του Σόουζα που έφερε αντιδράσεις (βίντεο)

Έξω φρενών στην ΑΕΛ με τον Λούκας Σόουζα

Η κίνηση προς την κερκίδα στο 24ο λεπτό προκαλεί τις τελευταίες ώρες έντονες αντιδράσεις παντου... Στο γήπεδο, στα κοινωνικά δίκτυα και με αποκορύφωμα τις δηλώσεις της επίσημης ΑΕΛ διά στόματος Θεόδωρου Αντωνίου.

Τα "πυρά" στρέφονται τόσο στον πρώην παίκτη της ομάδας όσο και στο διαιτητικό τιμ.

"Όταν στο 0-0 τέσσερις διαιτητές και δύο στο VAR δεν μπορούν να δουν ότι ο Λούκας Σόουζα, ο οποίος... τι να πω τώρα για αυτό που έκανε... Έκανε άσεμνη χειρονομία στον κόσμο και στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και να λένε δεν το είδαν; Στο 0-0, στο πρώτο 25λεπτο έγινε αυτή η φάση" η τοποθέτηση του Θ.Αντωνίου.

Ανακοίνωση ΑΕΛ - Τιμωρήστε παραδειγματικά τον Σόουζα

Την ίδια ώρα η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της καλεί την ΚΟΠ και τον Αθλητικό Δικαστή να τιμωρήσει παραδειγματικά τον Λούκας Σόουζα.

"Καλούμε την ΚΟΠ και τον Αθλητικό Δικαστή να τηρήσουν τουλάχιστο αυτοί τους κανόνες, αφού δεν είχαν την δύναμη να τους τηρήσουν οι 6 διαιτητές της αναμέτρησης και να τιμωρήσουν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Λούκας Σόουζα, ο οποίος πρόσβαλε το σύνολο του Κυπριακού αθλητισμού και ειδικότερα τον κόσμο του ποδοσφαίρου με την άσεμνη χειρονομία του προς τον κόσμο της ΑΕΛ στο 24’ όταν το αποτέλεσμα ήταν στο 0-0.

Δυστυχώς ούτε αυτό μπόρεσε να δει ο Βασίλης Δημητρίου, οι δυο βοηθοί του, ο 4ος διαιτητής της αναμέτρησης, καθώς επίσης και το δίδυμο που ήταν στο VAR.

Πολύ μικρός για να προσβάλεις τον τεράστιο κόσμο της ΑΕΛ. #aelfc".

Πηγή: kerkida.net

Fan Engagement: Πως να φέρεις τους οπαδούς κοντά στην ομάδα (βίντεο)

Offsite Team -
30.06.2022 - 23:50

Fan Engagement: Πως να φέρεις τους οπαδούς κοντά στην ομάδα (βίντεο)

Fan Engagement: Πως να φέρεις τους οπαδούς κοντά στην ομάδα (βίντεο)

Πρόσφατα σε σχετικό συνέδριο που είχε να κάνει με το ποδόσφαιρο ως κάτι περισσότερο από ένα απλό άθλημα, συζητήθηκε το θέμα του Fan Engagement και οι τρόποι με τους οποίους μπορεί μια ποδοσφαιρική ομάδα να δημιουργήσει ακόμα καλύτερες σχέσεις με τους οπαδούς της. Ενδιαφέρον παρατηρείται αρχικά σε σχετική έρευνα που πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το ΙΜΗ, με θέμα την συμπεριφορά των οπαδών κυπριακών ομάδων και των δύο φύλων, με ηλικίες πάνω των 1...

Home