Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Η Λεμεσός τίμησε τον Παύλο Κοντίδη με το Χρυσό Κλειδί της πόλης

Offsite Team -
24.01.2020 - 06:01

Η Λεμεσός τίμησε τον Παύλο Κοντίδη με το Χρυσό Κλειδί της πόλης

Thumbnail
Σε μια σεμνή τελετή (Βίντεο - Φωτογραφίες)

Σε μια όμορφη και σεμνή τελετή ο Δήμος Λεμεσού τίμησε με το χρυσό κλειδί της πόλης τον Ολυμπιονίκη Παύλο Κοντίδη για τις διακρίσεις του, που έβαλαν την Κύπρο αλλά και την γενέτειρά του Λεμεσό στον παγκόσμιο αθλητικό χάρτη.

Ο Παύλος Κοντίδης προσφωνήθηκε ως άξιο τέκνο της γενέτειράς του, της Λεμεσού, την οποία υπεραγαπά.

Ο Παύλος Κοντίδης είναι ο μοναδικός Ολυμπιονίκης (Αργυρός στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου το 2012), Παγκόσμιος πρωταθλητής (2 φορές), ο καλύτερος ιστιοπλόος στον κόσμο για το 2018 από τα Rolex Award και ο πρώτος αθλητής μας που από το 2017 πήρε τα όρια προκρίσης για το ΤΟΚΥΟ 2020 όπου και θα αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες για 5η φορά.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Δημοτικό Μέγαρο Λεμεσού, σε μια άκρως συγκινησιακή ατμόσφαιρα και υπό το θερμότατο χειροκρότημα των παρευρισκόμενων, επιδόθηκε στον Παύλο Κοντίδη το χρυσό κλειδί της πόλης.

ΚΟΝΤΙΔΗΣ2

Σαν Λεμεσιανή, νιώθω πραγματικά περήφανη που ο Δήμαρχος της πόλης μας κ.Νίκος Νικολαΐδης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας και Αθλητισμού Λοΐζος Μαυρουδής, το Αθλητικό Γραφείο του Δήμου Λεμεσού και το Δημοτικό Συμβούλιο προχώρησαν στην απόφαση να παραχωρήσουν το Χρυσό Κλειδί της πόλης στον Παύλο Κοντίδη.

ΚΛΕΙΔΙ 1

Συγχαρητήρια σε όλους για την υπέροχη βραδιά και τους ευχαριστούμε που με αυτό τον τρόπο έδωσαν στο Παύλο μας το μήνυμα ότι η πόλη του, οι συμπολίτες του είναι υπερήφανοι για το άξιο τέκνο τους.

ΚΛΕΙΔΙ 2

Σας ευχαριστούμε!

Καλή επιτυχία Παύλο μου σε όλα τα επόμενα βήματα σου!

 

Πηγή: kerkida.net

Home