Η μπάλα στον Αθλητικό Δικαστή

Στα ύψη η αγωνία

Ο Αθλητικός Δικαστής Αριστοτέλης Βρυωνίδης, θα εξετάσει σήμερα (16:30) την ένσταση του Απόλλωνα κατά του κύρους του αγώνα με την Ανόρθωση, για αντικανονική συμμετοχή του Φράνσις Ουζόχο, που αφορά την εγκυρότητα του δελτίου υγείας.

Eν μέσω της ποινικής έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη από το ΤΑΕ Αρχηγείου, ο Αθλητικός Δικαστής καλείται να αποφασίσει με τα στοιχεία που έχει ενώπιον του.

Μέχρι το μεσημέρι οι δύο ομάδες θα πρέπει να στείλουν γραπτώς τις θέσεις τους κι αν χρειαστεί θα κληθούν ενώπιον του Αθλητικού Δικαστή οι δικηγόροι των δύο ομάδων.

Θυμίζουμε ότι...

-Ο ΚΟΑ αποφάσισε το Σαββάτο διά πλειοψηφίας να προχωρήσει σε ακύρωση του δελτίου υγείας του Φράνσις Ουζόχο, μετά από σχετική εισήγηση των ιατρών του ΑΣΥΑ (Ανώτατο Συμβούλιο Υγείας Αθλητών) του Οργανισμού.

-Η Αστυνομία προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής στη σύλληψη του Δρ Κυριακού Γιάγκου, αναπληρωτή προέδρου της Ανόρθωσης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις. Την… επομένη, το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα τριήμερης κράτησης.

4