Και τώρα το κυρίως μενού: Όλα πριν τις δυο «μάχες»

Και τώρα το κυρίως μενού: Όλα πριν τις δυο «μάχες»

Αφού φάγαμε σούβλα και… παραδοσιακά εδέσματα ''μέχρι σκασμού'' επιστροφή στην ποδοσφαιρική ομαλότητα με τη δράση να επικεντρώνεται στις δύο άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις του Α’ ομίλου της 9ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Πρωταθλήματος Cyta.

Με κοινή ώρα έναρξης τις 19:00 η Ομόνοια φιλοξενείται από την ΑΕΚ και ο Απόλλωνας υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Έχοντας ξεκάθαρο κίνητρο, με ή χωρίς καλή εμφάνιση τους τρεις βαθμούς, οι πράσινοι της Λευκωσίας και οι γαλάζιοι της Λεμεσού θέλουν να διατηρήσουν τις καλύτερες συνθήκες για το μεταξύ τους μεγάλο φινάλε (Δευτέρα 10 Μαΐου) που θα κρίνει ουσιαστικά τον τίτλο του πρωταθλητή 2021.

Μολονότι βαθμολογικά αδιάφοροι, εξυπακούεται ότι ΑΕΚ και Ολυμπιακός δεν θα πέσουν αμαχητί και θα παίξουν για την δική τους ιστορία.

Οποιαδήποτε βαθμολογική απώλεια για τον Απόλλωνα ή μια πιθανή ήττα της Ομόνοιας στην Αρένα θα αποτελεί τεράστιο σφάλμα και για τις δυο ομάδες. Για τον λόγο αυτό οι "δυο" μονομάχοι θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί, πειθαρχημένοι για το τρίποντο.

ΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: 

βαθ α ομ

Home