Κριστιάνο: Να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον

Κριστιάνο: Να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον

Να επιστρέψουμε πιο δυνατοί'

Το δικό του μήνυμα μετά την απόλυση του Μαουρίτσιο Σάρι και το άδοξο... ευρωπαϊκό τέλος της Γιουβέντους, έστειλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μέσω των social media, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε το δικό του μήνυμα μετά την απόλυση του Μαουρίτσιο Σάρι και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Λιόν, γράφοντας χαρακτηριστικά πως άπαντες πρέπει να πάρουν τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον ώστε οι «μπιανκονέρι» να επιστρέψουν πιο δυνατοί.

«Η σεζόν 2019/20 τελείωσε για μας, πολύ αργότερα από το συνηθισμένο κι όμως νωρίτερα απ' ότι περιμέναμε. Τώρα είναι ώρα να αναλογιστούμε, ώρα να αναλύσουμε τα πάνω και τα κάτω διότι η κριτική σκέψη είναι ο μόνος τρόπος να βελτιωθούμε. Ένα τεράστιο κλαμπ όπως η Γιουβέντους πρέπει πάντα να σκέφτεται ως η καλύτερη στον κόσμο, να δουλεύει ως η καλύτερη στον κόσμο, έτσι ώστε να μπορούμε να αποκαλούμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Η κατάκτηση της Serie A για άλλη μια φορά, σε μια δύσκολη χρονιά είναι κάτι που μας κάνει πολύ περήφανους. Προσωπικά, το να σκοράρω 37 γκολ με τη Γιουβέντους και 11 με την εθνική Πορτογαλίας είναι κάτι που με κάνει να ατενίζω το μέλλον με ανανεωμένη φιλοδοξία και επιθυμία να τα πηγαίνω όλο και καλύτερα κάθε χρόνο. Αλλά οι οπαδοί απαιτούν περισσότερα από μας. Περιμένουν περισσότερα από μας. Και πρέπει να ανταποκριθούμε, πρέπει να συμβαδίσουμε με τις υψηλότερες προβλέψεις. Ας είναι αυτές οι σύντομες διακοπές αυτό που θα μας επιτρέψει να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι από ποτέ. Τα λέμε σύντομα!», έγραψε.

Home