Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μιχαηλίδης για γήπεδο Λεμεσού: «Φιάσκο! Άνω ποταμών η κατάσταση»

Offsite Team -
02.02.2022 - 09:46

Μιχαηλίδης για γήπεδο Λεμεσού: «Φιάσκο! Άνω ποταμών η κατάσταση»

Νέα τοποθέτηση για το πρόβλημα των θέσεων στο νέο γήπεδο Λεμεσού

Μεγάλη απογοήτευση νιώθουν στον ΚΟΑ για το μεγάλο θέμα που προέκυψε με το νέο γήπεδο Λεμεσού, μίλησε για φιάσκο ο Πρόεδρος του Οργανισμού, Ανδρέας Μιχαηλίδης στον "Super Sport" FM.

Oι σημαντικότερες τοποθετήσεις του...

"Ενημερωθήκαμε την Παρασκευή ανεπίσημα από εκπροσώπους των μηχανικών των δημοσίων έργων, ο οποίος μίλησε και με εκπροσώπους των ομάδων. Είπαμε προτού ανακοινώσουμε οτιδήποτε, να έχουμε ακριβής αριθμούς. Η άδεια οικοδομής και όλα τα στοιχεία που είχαν υπογραφτεί πριν αναλάβω εγώ, μιλούσαν για γήπεδο 13.000 θέσεων. Ήταν κεραυνός εν αιθρία όταν ακούσαμε πως υπάρχει πρόβλημα.¨"

"Τώρα που βάλαμε την παραγγελία, παραγγέλθηκαν μεγαλύτερες καρέκλες. Δεν ήταν οδηγία της ΟΥΕΦΑ αυτή. Με αυτές τις καρέκλες όμως μειώνει την χωρητικότητα του έργου."

"Χθες πληροφορήθηκα πως ο αρχικός μελετητής ενημερώθηκε από τις ομάδες και είπε πως θα στείλει τα σχέδια για 13.000 θέσεις, όπως ήταν η αρχική μελέτη. Εμείς λαμβάνοντας υπόψη τις διαστάσεις που έβαλε, λέει πως ήταν στις 12.600".

"Ο ΚΟΑ βρέθηκε στη μέση, χωρίς να έχει ευθύνη. Νιώθουμε μεγάλη απογοήτευση. Γι' αυτό το φιάσκο που έχει γίνει να στείλω ένα μήνυμα. Είναι ξεκάθαρο πως θα τους κυνηγήσουμε. Είναι άνω ποταμών αυτή η κατάσταση. Θα βρούμε λύση, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όμως οι υπεύθυνοι θα την πληρώσουν"

"Είμαι πάντα αισιόδοξος και πιστεύω θα βρεθεί λύση. Υπάρχει απογοήτευση σε αυτό το στάδιο να παρουσιάζεται αυτό το θέμα, στο οποίο δεν πήραμε εμείς αποφάσεις. Όταν όλα είναι καταγραμμένα για 13.000 θέσεις, τι θα μπορούσαμε να κάνουμε εμείς; Να βγούμε στις κερκίδες να μετράμε;"

"Περιμένω πλήρη ενημέρωση. Ενημέρωσα και το Υπουργείο και νομίζω ότι μπορούμε σε αυτό το στάδιο να γίνει κάτι με τις καρέκλες".

Πηγή: kerkida.net

Home