Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΜΠΕΡΓΚ: Δικαιούμασταν ένα πέναλτι πιστεύω

Offsite Team -
30.09.2020

ΜΠΕΡΓΚ: Δικαιούμασταν ένα πέναλτι πιστεύω

Thumbnail
Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ στην δημοσιογραφική διάσκεψη

Αρχικά: “Δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό και είμαι περήφανος για το κουράγιο και την επιθετικότητα που δείξαμε. Δικαιούμασταν ένα πέναλτι πιστεύω. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι. Απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους χρειάζεσαι τα δεδομένα υπέρ σου και κάποιες αποφάσεις να είναι υπέρ σου, κάτι που δεν συνέβηκε. Ήταν μια ευκαιρία να μάθουμε πράγματα. Ελπίζουμε την επόμενη φορά κάποιες αποφάσεις να είναι υπέρ μας...Το πέναλτι στο πρώτο παιχνίδι και δικαιούμασταν πιστεύω και σήμερα ένα πέναλτι.

Είμαστε περήφανοι και με το κεφάλι ψηλά και το στήθος φουσκωμένο. Ποδοσφαιρικά είναι καλύτερα που πάμε στο Γιουρόπα Λιγκ γιατί είναι στα μέτρα μας και δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα για παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι καλή ευκαιρία για εμάς να κάνουμε πορεία στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα να πάμε ξανά στην πρώτη θέση”.

Αν προκρίθηκε η καλύτερη ομάδα στους δύο αγώνες... “Ο Ολυμπιακός είναι πιο ποιοτική και καλύτερη ομάδα. Όμως ήμασταν ανταγωνιστικοί. Σε γενικές είμαστε περήφανοι, δεν ήταν εύκολο να αποκλείσουμε τη Λέγκια και τον Ερυθρό Αστέρα. Ότι πετύχαμε ήταν σπουδαίο. Έχουμε την ευκαιρία να σταθεροποιηθούμε στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, όμως δεν ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά. Αν κάποιες αποφάσεις και κάποιες φάσεις ήταν διαφορετικές, ίσως τα πράγματα να ήταν αλλιώς”.

Για το πως θα διαχειριστεί τις δύο διοργανώσεις… “Εύχομαι να ανταποκριθούμε θετικά. Δεν είναι εύκολο όμως δεν είναι και απίθανο. Είναι θετικό πως στην Ευρώπη θα έχουμε πέντε αλλαγές όμως δυστυχώς στην Κύπρο έχουμε μόνο τρεις. Αυτό γίνεται μόνο στην Κύπρο και στην Αγγλία. Ξέρω πως δεν χρησιμοποιούσα τις αλλαγές πέρσι όμως φέτος έχουμε πιο έτοιμο και ποιοτικό ρόστερ. Ο Τζιωνής σήμερα ήταν κορυφαίος. Έχει εξαιρετική φυσική κατάσταση, τοποθετήσεις και ποιότητα. Το ίδιο και ο Κούσουλος που μπορεί να αγωνίζεται και ως δεξιός μπακ. Έχουμε περισσότερες επιλογές”.

Αν υπάρχει πρόβλημα επιθετικό και πως είδε την ετοιμότητα του Ντούρις… “Δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα το σκοράρισμα. Περισσότερο πρόβλημα ήταν οι κεντρικοί αμυντικοί του Ολυμπιακού που ήταν τρία μέτρα ο καθένας. Δεν είμαστε ακόμα στο επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ όμως ξέρω που ήμασταν πέρσι και είναι φανταστικό που είμαστε στο Γιουρόπα Λιγκ”.

kerkida.net

Home