Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μπεργκ: Είναι θέμα του Δ.Σ αν θέλει να συνεχίσω

Offsite Team -
07.02.2022 - 20:46

Μπεργκ: Είναι θέμα του Δ.Σ αν θέλει να συνεχίσω

Όσα δήλωσε μετά την ήττα από τον Εθνικό

Οι δηλώσεις του Χένινγκ Μπεργκ μετά την οδυνηρή ήττα από τον Εθνικό.

-Αρχικά: "Πολύ απογοητευτικό αποτέλεσμα. Είναι πολύ παράξενο που χάσαμε 0-2 και ενώ είχαμε τόσες πολλές ευκαιρίες αλλά συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Είχαμε ευκαιρίες, είχαμε τέσσερα δοκάρια. Μετά δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ και ήταν ακόμα πιο δύσκολο να κερδίσουμε. Στο τέλος ρισκάραμε πολύ για να κερδίσουμε και ήρθε το 2ο γκολ. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε αλλά δεν ήταν αρκετό. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί, όπως και πολλές φορές φέτος. Είναι απογοητευτικό, είναι καθαρό πως δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε και να είμαστε καλύτεροι αν θέλουμε να είμαστε πιο ψηλά στον πίνακα. Θα είναι πολύ δύσκολο να μπούμε στα πλέιοφς, θα προσπαθήσουμε μέσα από τα επόμενα παιχνίδια αλλά θα είναι πολύ δύσκολο".

-Στενεύουν τα περιθώρια. Τι σημαίνει για εσάς ότι ίσως μείνετε εκτός εξάδας και πως το εξηγείτε; "Είναι πολύ απογοητευτικό. Ξέρουμε τις χαρές που είχαμε πέρσι, πολύ, πολύ απογοητευτικό να είμαστε φέτος σε αυτή τη θέση".

-Υπάρχει έντονη κριτική για εσάς. Τι θα σημαίνει για το μέλλον σας αν μείνετε εκτός εξάδας; "Δεν γνωρίζω. Κάνω καθημερινά τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ όπως κάνω από τότε που ήρθα και φυσικά είναι θέμα του Δ.Σ αν θέλουν να συνεχίσω ή όχι. Ήταν το ίδιο και πέρσι, το ίδιο και φέτος, αυτοί αποφασίζουν αλλά για μένα δεν άλλαξε κάτι, κάνω τη δουλειά μου καθημερινά όσο καλύτερα μπορώ. Θα συνεχίσω να κάνω το καλύτερο κάθε μέρα και θα δούμε".

-Το κύπελλο είναι η μοναδική διέξοδος επιτυχίας; "Όπως είπα θα είναι πολύ δύσκολο να μπούμε στο πρώτο γκρουπ. Όχι αδύνατο αλλά πολύ δύσκολο, εξαρτώμαστε από άλλες ομάδες. Είμαστε στο κύπελλο και μπορεί να είναι ένας τρόπος να έχουμε επιτυχία, να πάρουμε το κύπελλο και να παίξουμε στην Ευρώπη. Πήραμε το Σούπερ Καπ που ήταν μια μικρή επιτυχία, μετά μπήκαμε στους ομίλους που ήταν επίσης επιτυχία αλλά στο πρωτάθλημα δεν πάνε τα πράγματα όπως τα θέλαμε και είναι πολύ απογοητευτικό".

-Εσείς θέλετε να μείνετε στην Ομόνοια του χρόνου; "Η συγκέντρωσή μου είναι στο να κάνω τώρα ότι μπορώ. Δεν σκέφτομαι πιο μακριά, αυτό έκανα και πέρσι. Κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Μου αρέσει ο σύλλογος, μου αρέσει ο κόσμος και η ομάδα. Σίγουρα στο πρωτάθλημα δεν πάνε όπως θέλουμε τα πράγματα αλλά δεν κάνω οποιοεσδήποτε άλλες σκέψεις".

Πηγή: kerkida.net

Home