Νίκα Κατσιαράβα… the lion

Νίκα Κατσιαράβα… the lion

Ο Ανορθωσιάτης ενδεχομένως να μην περίμενε ότι ο Νίκα Κατσιαράβα θα ήταν το πρώτο βιολί του Τιμούρ στην επίθεση. 

Με τον Μίχαλ Ντούρις στο ρόστερ και τον Μπεράτ Σαντίκ μεταγραφή, ο Ανορθωσιάτης ενδεχομένως να μην περίμενε ότι ο Νίκα Κατσιαράβα θα ήταν το πρώτο βιολί του Τιμούρ στην επίθεση. 

Άσε που το καλοκαίρι υπήρξαν δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονταν σε ενδεχόμενη πώληση και δανεισμό του Γεωργιανού επιθετικού.

Ο Κατσιαράβα δούλεψε, σκόραρε και δικαίωσε αυτούς που πίστεψαν σ΄αυτόν και φυσικά τον ίδιο του τον προπονητή. Ο ύψους σχεδόν δύο μέτρα 26χρονος επιθετικός, σκόραρε 5 τέρματα φέτος. Έχει δύο περισσότερα από τον Μίχαλ Ντούρις. 

Μάλιστα στο πρόσφατο παιχνίδι κυπέλλου της “Κυρίας” με τον Ολυμπιακό, αντικατέστησε τον Μπεράτ Σαντίκ ο οποίος δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα ούτε σ΄εκείνο το ματς. Ο Τιμούρ τον είχε κρατήσει στον πάγκο στον αγωνα του Μακαρείου δίνοντας του ανάσες. 

Ο Κατσιαράβα αγωνίστηκε σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος φέτος και παρόλο που έχει 3 συμμετοχές λιγότερες από τον Μίχαλ Ντούρις κατάφερε να σκοράρει περισσότερα τέρματα. 

Η παρουσία και η αποτελεσματικότητα του δικαιολογεί τον τρόπο που πανηγυρίζει δείχνοντας το λιοντάρι που χάραξε στο χέρι του.

Home