«Νικόλας και Μούσα σύντομα θα μπορούν να παίξουν στην Ιταλία»

«Νικόλας και Μούσα σύντομα θα μπορούν να παίξουν στην Ιταλία»

O Nτομένικο Τέτι είναι αυτές τις μέρες στο Άμστερνταμ για το WyScout Forum και μίλησε στο Sky Sport, εκθειάζοντας Νικόλα Ιωάννου και Μούσα Αλ-Τάμαρι...

"Εδώ στο Άμστερνταμ βρεθήκαμε κοντά στο να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στον Άγιαξ. Παίξαμε καλά αλλά ξέρουμε την αξία του Ολλανδικού συλλόγου".

"Η εμπειρία μου στην Κύπρο είναι πολύ θετική. Παίζουμε στο Europa League και παλεύουμε για την πρόκριση στους 32. Έχουμε μια ομάδα με πολλούς ξένους παίκτες, υπάρχει πολύ πάθος για ποδόσφαιρο σε όλο το νησί".

"Στο ΑΠΟΕΛ υπάρχει εξαιρετική οργάνωση και δομή, έχουμε πολλούς επαγγελματίες. Ο σύλλογος θέλει να μεγαλώσει για να διατηρήσει ένα Ευρωπαϊκό επίπεδο. Ο προπονητής μας είναι ο Τόμας Ντολ, ενεργητικός και παθιασμένος. Μου θυμίζει τον Αντόνιο Κόντε. Λατρεύει την δουλειά του και την Ιταλία, έχει πολύ ωραίες μνήμες από τις εμπειρίες του σε Μπάρι και Λάτσιο. Τα πάει καλά, προσπαθούμε να βελτιωθούμε".

"Ο Νικόλας Ιωάννου και ο Μούσα Αλ-Τάμαρι ξεχωρίζουν, σύντομα μπορούν να φτάσουν σε ένα επίπεδο ώστε να μπορούν να παίξουν στην Ιταλία".

kerkida.net

Home