Οι ΕΝΤΕΚΑ του Μπεργκ χωρίς... Μποτεάκ

Οι ΕΝΤΕΚΑ του Μπεργκ χωρίς... Μποτεάκ

Οι Μποτεάκ, Τζιωνή και Κούσουλος μένουν εκτός

Δείτε τις επιλογές του Χένινγκ Μπεργκ ενόψει Νέας Σαλαμίνας. Τρεις αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα κόντρα στη Δόξα για το 'τριφύλλι'. Οι Μποτεάκ, Τζιωνή και Κούσουλος μένουν εκτός, τις θέσεις τους παίρνουν οι Τιάγκο, Βίτορ και Ασάντε. Στον πάγκο ο Ερίκ Μποτεάκ.

Η εντεκάδα της Ομόνοιας: 

Φαμπιάνο, Σέχου, Λούφτνερ, Βίτορ, Παπουλής, Γκόμεθ, Λέζιακς, Ντούρις, Λανγκ, Τιάγκο, Ασάντε

Στον πάγκο: Κυριακίδης, Κίκο, Μποτεάκ, Μαυρίας, Χούμποτσαν, Τζιωνή, Κούσουλος, Λοϊζου, Κακουλλής

Με 4-2-3-1 οι "πράσινοι" στο "N. Papas Αμμόχωστος". Ο Φαμπιάνο στο τέρμα, η τετράδα Σέχου (δεξιά), Λέζιακς (αριστερά), Λάνγκ-Λούφτνερ στα στόπερ. Στα χαφ Βίτορ και Γκόμεθ, τριάδα μπροστά οι Παπουλής-Τιάγκο-Ασάντε και κορυφή ο Ντούρις.

Δείτε με ποιους έντεκα επέλεξε να παρατάξει τη Νέα Σαλαμίνα ο Σάββας Δαμιανού στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής κόντρα στην Ομόνοια. 

Με τρεις αλλαγές παρατάσσει ο κύπριος τεχνικός σε σχέση με τον απερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό.  Οι Κρεχίν, Βάγκνερ και Σανκόχ πήραν τις θέσεις των Ανδρέου, Βαρέλα και Βινίσιους. 

Η εντεκάδα της Νέας Σαλαμίνας:

Η αρχική εντεκάδα: Bεσελόφσκι, Σεργίου, Κρεχίν, Ντανίλο, Βάγκνερ, Οσέι, Νικολάου, Χριστοφόρου, Σμοβς, Κονφαι, Σανκοχ.

Οι επιλογές του πάγκου: Κίσσας, Αντρέου, Λοράν, Λεμέσιος, Παύλου, Πική, Σιαθάς, Αντιόλο, Τσίκο.  

Σε σύστημα 4-2-3-1 οι ερυθρόλευκοι. Ο Βεσολόφσκι κάτω από το τέρμα. Τετράδα στην άμυνα από αριστερά προς δεξιά οι Νικολάου, Χριστοφόρου, Σμοβς και Σεργίου.  Στο κέντρο οι Σανκόχ και Κονφαί  και μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Κρέιν. Στα δύο άκρα της επίθεσης οι Ντανίλο – Οσέι και στην κορυφή ο Βάγκνερ που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του.

Πηγή: kerkida.net 

Home