Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Oμόνοια: Ήταν ένας 16χρονος, ένας 17χρονος κι ένας 18χρονος...

Offsite Team -
23.02.2020 - 08:29

Oμόνοια: Ήταν ένας 16χρονος, ένας 17χρονος κι ένας 18χρονος...

Thumbnail
Δεν είναι ανέκδοτο...

Η πρόταση στον τίτλο θυμίζει περισσότερο ανέκδοτο που ξεκινά με το κλασικό "ήταν ένας Άγγλος, ένας Γάλλος και ένας Κύπριος". Και η αλήθεια είναι ότι ακούμε πιο συχνά την ατάκα με τις εθνικότητες σε κάποιο ανέκδοτο, παρά τις πιο πάνω ηλικίες στις ποδοσφαιρικές μας ομάδες.

Στο Σαββατιάτικο παιχνίδι της Ομόνοιας με την ΕΝΠ, ο Χένινγκ Μπερκ έκανε και τις τρεις του αλλαγές, χρησιμοποιώντας έναν 16χρονο, έναν 17χρονο και έναν 18χρονο, όλοι τους ποδοσφαιριστές που προέρχονται απ' τα τμήματα υποδομής της ομάδας!

Ο Ανδρόνικος Κακουλλής είναι ο... μεγάλος (18), ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους ο ενδιάμεσος (17) και ο Λοΐζος Λοΐζου ο μικρότερος (16). Αμφότεροι μπήκαν σαν αλλαγή σρα τελικά στάδια του αγώνα με την Ένωση και μάλιστα ο Λοΐζου πέτυχε και ένα εξαιρετικό γκολ.

Όλο το πιο πάνω, το πιστώνεται περισσότερο απ' τον καθένα ο Χένινγκ Μπεργκ. Όχι τόσο για το προφανές, ότι δηλαδή τους δίνει τις ευκαιρίες, αλλά για το πόσο καλά τους προετοιμάζει πριν τους χρησιμοποιήσει. 

Οι μικροί που μπαίνουν μέσα, παρά το ότι είναι σε μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο και η πίεση είναι τεράστια, δεν δείχνουν... πελαγωμένοι, ούτε αγχωμένοι, ούτε τρέχουν άσκοπα δεξιά - αριστερά.

Μπαίνουν μέσα και έχουν ρόλο, έχουν χώρο, κάνουν αυτά που θα έπρεπε να κάνει ο κάθε 30άρης που θα έπαιζε στην θέση τους. Και η προετοιμασία αυτή, είναι δεδομένο ότι δεν γίνεται στο καθιερωμένο ζέσταμα του εκάστοτε αγώνα. Ξεκίνησε τα προηγούμενα χρόνια μέσα απ' την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής της Ομόνοιας και πλέον συνεχίζεται στις προπονήσεις της εβδομάδας στο "Ηλίας Πούλλος", υπό την καθοδήγηση του Νορβηγού κόουτς.

Πηγή: kerkida.net

 

 

Home