Παρέμβαση Πρόδρομου: Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι...

Παρέμβαση Πρόδρομου: Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι...

Τοποθετήσεις του Προέδρου του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομου Πετρίδη στην Cablenet, μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό.

"Αναγκάζομαι να κάνω αυτή την παρέμβαση, ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι. Έχει δύο περίπου χρόνια που βλέπουμε αυτή την καταπολέμηση. Δεν θέλω να πω ότι είναι εσκεμμένα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως όλα τα εις βάρος μας εξετάζονται από το VAR, υποδεικνύονται ως παραβάσεις και όλα τα υπέρ μας που εκ των υστέρων όλοι οι αρμόδιοι κρίνουν ότι έπρεπε να δοθούν, να μην δίνονται. Υπάρχουν τα πρόσφατα παραδείγματα, είδαμε και το σημερινό που στο πρώτο μέρος είχαμε τεράστια λάθη του διαιτητή. Δεν θα πω περισσότερα. Αλλά και τεράστια λάθη από το VAR σε συνδυασμό με τον διαιτητή. Δεν μπορούν να καταλογίζονται όλα τα εις βάρος μας και τα ολοφάνερα τα υπέρ μας ούτε καν να εξετάζονται στο VAR.

Το ΑΠΟΕΛ δεν θα ανεχθεί αυτή την κατάσταση άλλο. Δεν το λέω ούτε για να κατηγορήσω ούτε να απειλήσω κάποιον. Το ΑΠΟΕΛ θα είναι εδώ, θα παλέψει με νύχια και με δόντια και με τον κόσμο του για εκείνα που διεκδικεί κάθε χρόνο. Είτε κάποιοι το θέλουν είτε δεν το θέλουν. Επενδυθήκαν πολλά λεφτά στην διαιτησία, επενδύονται και τώρα με την κάθοδο ξένων VARίστων, δυστυχώς βλέπουμε πράγματα τα οποία δεν είναι ισόβαρα σε όλες τις ομάδες.

Δεν φτάνει που δεν έχουμε ικανοποιητικό αριθμό διαιτητών, αυτοί που διαιτητεύουν κάνουν, τουλάχιστον κάποιοι, σοβαρά λάθη. Και πρέπει να καταλάβουν όλοι από την ομοσπονδία μέχρι όλους τους αρμόδιους ότι οι ομάδες επενδύουν και απαιτούν να έχουν ίση μεταχείριση. Τα λάθη κοστίζουν και πρέπει να αποφευχθούν στον μεγαλύτερο βαθμό. Επαναλαμβάνω, δεν μπορώ να καταλάβω πως όλα τα εις βάρος μας αναδεικνύονται και τα υπερ μας ούτε καν εξετάζονται".

 **Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή: kerkida.net 

Home