Πετεβίνος: "Ο διαιτητής δεν είχε καλή μέρα" - Αποδοκιμάστηκε

Ο διαιτητής τα... άκουσε από την κερκίδα κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο

Έντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ προς τον Γιώργο Νικολάου μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο διαιτητής τα... άκουσε από την κερκίδα κατά την αποχώρησή του από τον αγωνιστικό χώρο, με τους φιλάθλους των γηπεδούχων να δείχνουν ακόμα μια φορά την δυσαρέσκειά τους για κάποιες αποφάσεις του. Το ίδιο είχαν κάνει και σε κάποιες περιπτώσεις, στην διάρκεια του αγώνα.

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: "Ο διαιτητής δεν είχε καλή μέρα"

 

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στην Cytavision αναφέρθηκε και στην διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ...

"Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα εμείς επιδιώξαμε τη νίκη. Δημιουργήσαμε περισσότερες τελικές και είχε καλή απόδοση ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ. Ξέραμε ότι η πρόκριση θα παιχθεί και στα δυο παιχνίδια. Είναι ένα ζευγάρι που κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν τελικός. Πληρώσαμε την ποιότητα της ΑΕΚ και τη δική μας αδράνεια στη φάση του γκολ γιατί δεν υπήρξαν τα σωστά μαρκαρίσματα. Προσπαθήσαμε να βάλουμε το 2ο γκολ αλλά δεν το καταφέραμε. Πρέπει να πάμε στην Αρένα να πάρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε".

"Ο Γιώργος Νικολάου είναι ένας πάρα πολύ καλός διαιτητής αλλά σήμερα δεν είχε μια καλή μέρα. Υπήρξαν πάρα πολλές μικρές λεπτομέρειες που του έφυγαν, σε φάσεις που θεωρούμε ότι ήταν ξεκάθαρες. Δεν είναι κάτι που να έπαιξε ρόλο όσον αφορά στην εξέλιξη του σκορ αλλά έκανε λάθη".

Λάθη στον πειθαρχικό τομέα; "Όχι μόνο. Και σε φάσεις που έπρεπε να δοθούν φάουλ, σε φάσεις που έπρεπε να δοθούν κόρνερ... Είναι κάτι που εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κάποιος".

4