(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ) Κι άλλη κυπριακή ομάδα στο παιχνίδι για ΡΟΜΠΕΡΖ

(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ) Κι άλλη κυπριακή ομάδα στο παιχνίδι για ΡΟΜΠΕΡΖ

Τι λένε πληροφορίες

Το σενάριο να παραμείνει στον Απόλλωνα ο Βαλεντίν Ρομπέρζ και να έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα, όπως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό, δεν συγκεντρώνει πιθανότητες. Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν ανατραπεί το σκηνικό.

Πριν από περίπου ένα μήνα, όταν αποκαλύψαμε την… επιστροφή της Κλουζ για τον Γάλλο αμυντικό, είχαμε σημειώσει ότι εγκυμονεί η σύζυγος του Γάλλου και αυτό ενδεχομένως να αποτελέσει εμπόδιο για... μετακόμιση σε άλλη χώρα. Πλέον, τον τελευταίο καιρό ο Ρομπέρζ δεν το σκέφτεται καθόλου να μετακομίσει από το νησί μας λόγω του γεγονότος ότι εντός των επόμενων εβδομάδων (πρώτα ο Θεός) θα έρθουν στον κόσμο τα δίδυμα. 

Ως εκ τούτου, το μέλλον του 32χρονου στόπερ βρίσκεται στην Κύπρο, τουλάχιστον για τη σεζόν 2019-20. Εάν δεν ήταν το συμβόλαιό του με τον Απόλλωνα στη… μέση (σ.σ μέχρι το 2022), θα είχε ήδη υπογράψει αλλού.

Είναι γνωστό ότι η Ομόνοια ενδιαφέρεται να κάνει «δικό της» τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. Έγιναν και κάποιες επαφές ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά δεν υπήρξε θετική κατάληξη λόγω διαφοράς στο οικονομικό. Ίσως μέσα στις επόμενες μέρες, να υπάρξει… νέος γύρος επαφών, εάν και εφόσον οι «πράσινοι» δεν καλύψουν τα… κενά στο κέντρο της άμυνας.

Πληροφορίες της ιστοσελίδας, www.kerkida.net, αναφέρουν ότι και η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ρομπέρζ. Ο Άντερ Μουρίγιο ψάχνει πρωτοκλασάτο αριστεροπόδαρο στόπερ και η περίπτωση του Γάλλου αμυντικού ταιριάζει «γάντι» στα «θέλω» του Ισπανού τεχνικού διευθυντή. Εντούτοις, τη δεδομένη στιγμή η ομάδα της Λάρνακας δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις του Απόλλωνα, γι΄ αυτό και παρακολουθεί εξ΄ αποστάσεως το θέμα. 

Είναι μια περίπλοκη περίπτωση και για να δούμε τον Ρομπέρζ να συνεχίζει σε άλλη κυπριακή ομάδα, πρέπει να διαφοροποιηθεί κάτι στο σημερινό σκηνικό.

Home