Πρ. Πετρίδης: "Ίσως να είναι στο γήπεδο ο νέος προπονητής"

Πρ. Πετρίδης: "Ίσως να είναι στο γήπεδο ο νέος προπονητής"

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του Πετρίδη

Καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet, Χωρίς VAR, ο Πρόδρομος Πετρίδης. Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του...

* ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ...

"Είναι μια δύσκολη περίοδος, δεν το παραγνωρίζει κανένας. Δεν θα έλεγα πως είναι η δυσκολότερη της σύγχρονης ιστορία μας. Πρώτα πρέπει να διορθώσουμε το αγωνιστικό παρόλο που τροχιοδρομήσαμε και τις πιθανές λύσεις στο οικονομικό κομμάτι".

"Βεβαίως είναι εφικτός ο στόχος για το όγδοο συνεχόμενο. Πολύ κρίσιμο παιχνίδι το Σάββατο. Με πιθανή απώλεια δυσκολεύει πολύ περισσότερο η πιθανότητα κατάκτησης πρωταθλήματος".

"Μετά την ΑΕΚ που είδαμε χτυπητές αδυναμίες, τρέξαμε και κάναμε πέντε μεταγραφές. Πιστεύω ότι υπάρχει σε ποιότητα και αριθμό το ρόστερ για να αντεπεξέλθουμε".

"Αποκλειστήκαμε από μια μεγάλη αδικία στην Ευρώπη. Μια άτυχη στιγμή στις καθυστερήσεις".

"Να διευκρινίσω ότι το ΑΠΟΕΛ δεν ήταν φανατικός υποστηρικτής στην διακοπή του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πρωτόκολλα, δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τις δυο περιόδους".

"Ότι ζητήθηκε από τον προπονητή, εμείς το υλοποιήσαμε και με το παραπάνω. Μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει ομοιογένεια. Είμαστε συμπληρωμένοι σε όλες τις θέσεις εκτός στον μπακ-απ του αριστερού μπακ. Μετά τα όσα έγιναν με τον Νικόλα Ιωάννου που χάλασε η μεταγραφή στη Νότιγχαμ, μας είπε ότι 'θα μείνω εδώ και δεν φεύγω'. Μετά από 48 ώρες ήρθε νέα πρόταση και άλλαξε γνώμη και ήθελε να αποχωρήσει. Για εμάς είχε κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Τον Ιανουάριο μπορούμε να καλύψουμε το κενό. Μετά ήρθε και η φυγή του Τάμαρι".

"Το είπε και ο ίδιος ο προπονητής πως εκείνο που ήθελε να βγει στο γήπεδο και το οποίο δούλευε στις προπονήσεις, δεν έβγαινε. Είμαι κατηγορηματικός δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στις σχέσεις προπονητή - παικτών. Δεν υπήρξε ποτέ καμία αψιμαχία ή κάποιο παράπτωμα στις προπονήσεις".

"Ναι όταν βλέπω κάτι δεν θα διστάσω να το αλλάξω αλλά για να το αλλάξω θέλω να είμαι βέβαιος. Όλες οι αλλαγές προπονητές πλην του Κόρε που ήταν προσωπική απόφαση να αλλάξουμε σχολή προπονητών, δεν μετανιώνω. Ούτε με Τραμεζάνι, ούτε με Φινκ..."

"Ο κ. Ουζουνίδης είχε ρήτρα αποδέσμευσης 30-35%. Δεν υπήρξε κανένα θέμα, ήταν ζήτημα λεπτών και σε πολύ καλό κλίμα η συζήτηση με τον κ. Ουζουνίδη".

"Ίσως να έχουμε προπονητή μέχρι το Σαββατοκύριακο. Δεν θα είναι στον πάγκο αλλά ίσως να είναι στο γήπεδο".

 kerkida.net

Home