ΠΡΟΤΑΣΗ Mihalcea/Κύπελλο στην ομάδα που το πήρε τελευταία!

ΠΡΟΤΑΣΗ Mihalcea/Κύπελλο στην ομάδα που το πήρε τελευταία!

Ο Adrian Mihalcea πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη (2006-2008, 2009-2010) και της ΑΕΛ (2008-2009), νυν προπονητής της Ντιναμό Βουκουρεστίου (ανέλαβε προ ημερών), δήλωσε (σε ΜΜΕ της χώρας του) ότι η ομάδα του θα πρέπει να πάρει το τρόπαιο για το Ρουμανικό Κύπελλο, σε περίπτωση που οι ημιτελικοί και ο τελικός δεν θα διεξαχθούν.

"Αν δεν συνεχιστεί το Ρουμανικό Κύπελλο, θα πρέπει να δοθεί στην Δυναμό το τρόπαιο επειδή, από εκείνους που παραμένουν στην διοργάνωση η Στεάουα και η ομάδα του, είναι οι τελευταίες που κέρδισαν το κύπελλο. Η Στεάουα να πάρει το πρωτάθλημα γιατί είναι πρώτη και η ομάδα του το κύπελλο γιατί είναι αυτή που το είχε κατακτήσει τελευταία (περίοδο 2011-2012). 

Δεν νομίζω ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί τον Μάιο. Είτε ξεκινάμε τον Ιούνιο και παίζουμε κάθε τρεις μέρες, είτε το σταματάμε και παραμένει η σημερινή κατάταξη. Θα ήταν ιδανικό να παίζεις όλο το καλοκαίρι, χωρίς να σκέφτεσαι ούτε θερμοκρασία ούτε ώρες. Η αξία της ομάδας της ομάδας μας είναι πολύ μεγαλύτερη από την θέση στην κατάταξη, δεν υπάρχει θέμα υποβιβασμού ".

ρ

***Στο κύπελλο Ρουμανίας έχουν προκριθεί στα ημιτελικά οι Dinamo Bucuresti, Sepsi Sfântu Gheorghe, Politehnica Iași, FCSB. 

kerkida.net

Home