Σαββίδης: Δεν θα σκεπαστεί καμία υπόθεση στημένων

Σαββίδης: Δεν θα σκεπαστεί καμία υπόθεση στημένων

Συνεχή ροή πληροφοριών

Δηλώσεις παραχώρησε στα ΜΜΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Σαββίδης μετά το τέλος της σύσκεψης που έγινε στο Υπουργείο για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο. Αυξημένη ροή πληροφοριών προς την Αστυνομία αποκάλυψε ο Υπουργός.

Αναλυτικά...

"Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη που συγκλήθηκε σε συνέχεια της σύσκεψης της Παρασκευής που έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο. Όπου ο ίδιος ο ΠτΔ εξέφρασε με τον πιο έντονο τρόπο την βούληση της πολιτείας για να μπορέσει να καθαρίσει αυτό που ο ίδιος ονόμασε σαν στάβλος του Αυγεία. Επανέλαβα σε όλους τους παρευρισκόμενους τη βούληση της πολιτείας για να κάνουμε ότι απαιτείται για να πετύχουμε επιτέλους καίρια χτυπήματα σε οτιδήποτε σαθρό δημιουργεί προβλήματα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ανταλλάξαμε απόψεις, ακούσαμε με προσοχή όλων των συντελεστών. Έχουμε πλέον μεγαλύτερη ροή πληροφοριών από διάφορους προς την αστυνομία, προς τον υπεύθυνη ανακριτή κ. Μαυρομάτη. Και από άλλους μεθόδους. Έχουμε συνεχή ροή πληροφοριών, ελπίζω να αυξηθούν και να καταλήξουμε σε αποτελέσματα. Ο μόνος τρόπος που έχουμε να καταλήξουμε σε αξιόπιστα αποτελέσματα είναι να πείσουμε τον κόσμο να μιλήσει. Έχουμε γνήσια πρόθεση σαν πολιτεία να μην σκεπάσει καμία υπόθεση. Πήρα την διαβεβαίωση όλων των συντελεστών."

Χθες πρόσωπα βγήκαν και μίλησαν δημόσια, ότι πρόσωπα που προέβησαν σε καταγγελίες τις τελευταίες μέρες, το τελευταίο διάστημα οι ίδιοι πρόσφεραν χρηματικό ποσό. Ζητήθηκε από τους ίδιους να έρθουν για κατάθεση;

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να μην συνδέσουμε την σημερινή σύσκεψη με την συγκεκριμένη υπόθεση που διερευνάται. Θέλω να επαναλάβω πως όλοι είναι αθώοι μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο από το Αρμόδιο Δικαστήριο. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να μην αποκαλύπτουμε κάτι που παραβιάζει την σχετική νομοθεσία. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Δεν θέλω να δώσω κατευθύνσεις.»

Home