Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σε δημοπρασία σπίτι, αυτοκίνητα και αντικείμενα του Μαραντόνα

Offsite Team -
03.11.2021

Σε δημοπρασία σπίτι, αυτοκίνητα και αντικείμενα του Μαραντόνα

Η ηλεκτρονική δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί με την σύμφωνη γνώμη των κληρονόμων του «Ντιεγίτο».

Το σπίτι που αγόρασε ο Ντιέγο Μαραντόνα για τους γονείς του, δύο αυτοκίνητα BMW και μια επιστολή του εκλιπόντος ηγέτη της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, έχουν συμπεριληφθεί στα αντικείμενα που θα δημοπρατηθούν στις 19 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με δικαστική απόφαση που επικαλείται ο Τύπος της Αργεντινής. 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Η ηλεκτρονική δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί με την σύμφωνη γνώμη των κληρονόμων του «Ντιεγίτο» και εκτός των προαναφερθέντων, οι επίδοξοι πλειοδότες, θα διεκδικήσουν προσωπικά αντικείμενα του διάσημου Αργεντινού, όχι όμως και αυτά που έχουν συναισθηματική αξία, όπως οι φανέλες, που δωρήθηκαν από άλλους παίκτες στην κηδεία του.

 

Την σχετική απόφαση, εξέδωσε η δικαστής, Λουτσιάνα Τεντέσκο, ενώ όσον αφορά στην επιστολή με την υπογραφή του Φιντέλ Κάστρο, είναι από τα σημαντικότερα αντικείμενα αυτής της διαδικασίας, καθώς μέσω αυτής, ο πρώην ηγέτης της Κούβας απευθύνθηκε με θερμά λόγια στον Μαραντόνα, όταν διέμενε στο νησί της Καραϊβικής, σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει τους εθισμούς του, που τον έφεραν δύο φορές κοντά στον θάνατο.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Το ένα από τα δύο αυτοκίνητα μάρκας BMW, φέρει χαραγμένη στο παρμπρίζ την υπογραφή του «Pibe de oro» και θα έχει τιμή εκκίνησης, τα 165.000 δολάρια. Το σπίτι που έδωσε ο Μαραντόνα στους γονείς του, βρίσκεται στη γειτονιά Villa Devoto στο Μπουένος Αϊρες. Μια κτηματομεσιτική εταιρεία, θα προκηρύξει σύντομα, πρόσκληση υποβολής προσφορών για ιστοσελίδες που βρίσκονται ανά την υφήλιο.

Τα έσοδα που θα προκύψουν από αυτήν την δημοπρασία, θα χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή των χρεών του Μαραντόνα και δεν θα διανεμηθούν στους κληρονόμους.

Πηγή: kerkida.net 

Home