Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σφόδρα παράπονα Κίρζη για διαιτησία - «Απαιτούμε ξένους»

Offsite Team -
01.03.2021 - 21:19

Σφόδρα παράπονα Κίρζη για διαιτησία - «Απαιτούμε ξένους»

Thumbnail
«Νικολάου-Τιμόθεος καθόρισαν το αποτέλεσμα / Κανεί με τους κύπριους διαιτητές, απαιτούμε ξένους»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Νίκου Κίρζη στην Cablenet μετά το ισόπαλο 2-2 του Απόλλωνα κόντρα στην Ανόρθωση. Έντονη η αντίδραση του Προέδρου της Εταιρείας για τις διαιτητικές αποφάσεις του Τιμόθεου Χριστοφή και Γιώργου Νικολάου (VAR). Persona non grata ο Νικολάου για την Διοίκηση της Λεμεσιανής ομάδας. Απαίτηση του Απόλλωνα για ξένους διαιτητές. 

Αναλυτικά...

Πρώτα απ όλα κατέβηκα για να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την πολύ καλή εμφάνιση. Οι παίκτες μας στάθηκαν εξαιρετικά αλλά δυστυχώς έδιναν μια άνιση μάχη. Όλα τα κρίσιμα σημεία, δεν ξέρω που θα πάει αυτή η κουβέντα. Φαίνεται υπάρχει εμπάθεια από τον Γιώργο Νικολάου. Εμφανίζεται ξανά. Ο Γιώργος Νικολάου και Τιμόθεος Χριστοφή καθόρισαν την έκβαση του παιχνιδιού και το αποτέλεσμα. Δεν θα ανεχθούμε αυτή την κατάσταση, η σιωπή μας παρερμηνεύεται. Αυτό σταματά εδώ. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την Ανόρθωση. Τα προβλήματα εστιάζονται στην διαιτησία. Είμαστε οι πρώτοι που δώσαμε συγχαρητήρια για το VAR. Είμαστε οι πρώτοι που είχαμε πει πως θα πρέπει να έρχονται ξένοι διαιτητές. Είναι ξεκάθαρες οι οδηγίες μας.

Η Δοίκηση του Απόλλωνα δεν είναι υπεύθυνη να ορίζει τους διαιτητές. Είναι persona non grata ο Γιώργος Νικολάου. Προσπαθούν έντεχνα να μας τον βάζουν. Kανεί με τους κύπριους διαιτητές, κανεί. Το απαιτούμε αύριο να έρθουν άμεσα ξένοι διαιτητές.

kerkida.net

Home