Σωματείο Ομόνοιας:Ζητά ενημέρωση από Παπασταύρου για Χριστοδούλου

Σωματείο Ομόνοιας:Ζητά ενημέρωση από Παπασταύρου για Χριστοδούλου

Έστειλαν επιστολή μέσω νομικών συμβούλων στον Παπασταύρου

Με ανακοίνωση του το σωματείο της Ομόνοιας γνωστοποίησε την αποστολή επιστολής προς τον κ. Παπασταύρου ώστε να υπάρξει επίσημη ενημέρωση αναφορικά με τις διαβουλεύσεις με τον κ. Χριστοδούλου.

Αναλυτικά

Πρώτιστο μέλημα του Σωματείου η διασφάλιση των συμφερόντων της Ομόνοιας.

Το ΔΣ του Σωματείου παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα και εργάζεται για να διασφαλίσει τα συμφέροντα του Συλλόγου ώστε η Ομόνοια να συνεχίσει να μεγαλουργεί. 

Ενημερώνουμε τα μέλη, τους φίλους και οπαδούς της Ομόνοιας ότι έχουμε απευθύνει επιστολή δια μέσω των νομικών μας συμβούλων στον κ. Παπασταύρου, ώστε να τύχουμε επίσημης ενημέρωσης, αναφορικά με τις διαβουλεύσεις με τον κ. Χριστοδούλου. 

Θελουμε να διαβεβαιώσουμε τα μέλη μας καθώς και τους πολυπληθείς φιλάθλους της Ομόνοιας ότι θα τους τηρούμε ενήμερους για κάθε ουσιώδη εξέλιξη. Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να επαναβεβαιώσουμε τη βαθιά εκτίμηση μας σε όσους προσφέρουν στην Ομόνοια, αλλά και σε όσους επιθυμούν να προσφέρουν στην Ομόνοια.

Το ΔΣ του Σωματείου θα συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία με θετικό και εποικοδομητικό πνεύμα, με πρώτιστο μέλημα τη διασφάλιση των συμφερόντων της Ομόνοιας.

Δ.Σ  Α.Σ ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσιας

#ΟΜΟΝΟΙΑ #αιώνια

Home