Τέλος ο Σακέτι από τον Απόλλωνα

Τέλος ο Σακέτι από τον Απόλλωνα

Η ανακοινωση του Απόλλωνα

Αποχωρεί από τον Απόλλωνα μετά από έξι χρόνια ο Εστεμπάν Σακέτι. Οι γαλάζιοι με μια μακροσκελή ανακοίνωση γνωστοποίησαν το τέλος, ευχαριστώντας το "Pitbull".

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Αναλυτικά

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Εστεμπάν Σακέτι.

Η οικογένεια του Απόλλωνα ευχαριστεί τον Εστεμπάν Σακέτι για την τεράστια προσφορά του στην ομάδα μας τα τελευταία έξι χρόνια στα οποία αγωνίστηκε με την κυανόλευκη φανέλα συμπληρώνοντας 200 συμμετοχές με τα κυανόλευκα σε όλες τις διοργανώσεις, κατακτώντας δύο κύπελλα και δύο Super Cup.

Ο «πίτμπουλ» ανακοινώθηκε στις 17/6/2015 κι από την πρώτη μέρα παρουσίας του στο Κολόσσι, κέρδισε τους πάντες με το ήθος, την εργατικότητα, το πάθος και τη θέληση για νίκη σε όλους τους αγώνες, είτε επίσημους, είτε ακόμη και φιλικούς.

Ο «Σάκε» θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων ξένων που αγωνίστηκαν με τη φανέλα του Απόλλωνα και το όνομά του είναι άρρηκτα συνυφασμένο με τις επιτυχίες του συλλόγου των τελευταίων χρόνων.

Συμπεριλαμβάνεται στη μικρή και ξεχωριστή λίστα ποδοσφαιριστών που συμπλήρωσαν 200 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας μας σε όλες τις διοργανώσεις ενώ είναι και ο τέταρτος σε συμμετοχές σε ότι αφορά τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Με τη φανέλα του Απόλλωνα πέτυχε τρία τέρματα με το πιο σημαντικό κόντρα στην Ζελέζνιτσαρ στην εκτός έδρας νίκη μέσα στη Βοσνία.

Αναλυτικά οι συμμετοχές του:

pinakas

Στα έξι χρόνια παρουσίας του στην ομάδα μας ξεχώρισε για το ασταμάτητο τρέξιμό του, τις δυναμικές μονομαχίες του και το απαράμιλλο πάθος του.

Ο ποδοσφαιριστής έζησε μεγάλες στιγμές με τον σύλλογο κατακτώντας τέσσερα τρόπαια και πανηγυρίζοντας δύο προκρίσεις στους ομίλους του UEFA Europa League.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά του στο σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά και στην προσωπική του ζωή".

kerkida.net

Home