Θέλει τον πρώην Ομονοιάτη Νασιμέντο στον Παναθηναϊκό ο Νταμπίζας!

Θέλει τον πρώην Ομονοιάτη Νασιμέντο στον Παναθηναϊκό ο Νταμπίζας!

"Βλέπει" κ' άλλον από Ομόνοια

Πριν από μερικές μέρες, το sdna.gr είχε αναφερθεί σε ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μπλάτι Τουρέ. Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ, ο Νίκος Νταμπίζας "βλέπει" ακόμα έναν παίκτη που είχε στην Ομόνοια, τον Μπρούνο Νασιμέντο.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έπαιξε ελάχιστα στην Ομόνοια και από τότε που έφυγε, ήταν στην Πορτογαλική Φεϊρένσε με συνολικά 22 συμμετοχές σε δυο χρόνια.

Το δημοσίευμα

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει να ξεχωρίζει τις περιπτώσεις, με τις οποίες θα ασχοληθεί έντονα αυτό το καλοκαίρι για την ενίσχυσή του, και γνωστό είναι ήδη το ενδιαφέρον του για τον Μίχαλ Κουχάρτσικ.

Ο επί 9 χρόνια αριστερός εξτρέμ της Λέγκια Βαρσοβίας έχει αποχαιρετήσει την ομάδα και τους οπαδούς της, με τους οποίους είχε ένα ιδιαίτερο «δέσιμο» όλο αυτό τον καιρό, ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως αναφέρει το «Εθνοσπόρ», τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του έχουν βάση, με τους «πράσινους» να έχουν ήδη ρωτήσει για τον παίκτη.

Ο πλευρά του Κουχάρτσικ, βέβαια, είχε δεχθεί ήδη πρόταση από την Καϊσέρισπορ, που απέρριψε για λόγους ασφαλείας, ενώ έχει δεχθεί κρούση από τις Λούμπιν και Σλασκ Βρότσλαβ. Το κασέ του είναι στα 270 χιλιάδες ευρώ περίπου, ποσό μη απαγορευτικό αλλά άξιο σκέψης για το «τριφύλλι», που βρίσκεται ξανά σε εποχή σκληρού μνημονίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναφορικά με το κέντρο της άμυνας οι «πράσινοι», πέραν του Τόνι Σούνιτς, έχουν ξεχωρίσει και την περίπτωση του Μπρούνο Νασιμέντο. Ο «άσος» της Φεϊρένσε έχει αγωνιστεί με την πορτογαλική ομάδα 22 φορές την τελευταία διετία, ενώ είχε συνεργαστεί με τον Νίκο Νταμπίζα, όταν η Ομόνοια τον αποκτούσε ως δανεικό από την Κολωνία.

Home