ΘΥΜΙΟΣ: «Ο ΑΠΟΕΛ θα τα δώσει όλα/Είναι στο DNA της ομάδας»

ΘΥΜΙΟΣ: «Ο ΑΠΟΕΛ θα τα δώσει όλα/Είναι στο DNA της ομάδας»

Οι γαλαζοκίτρινοι κληρώθηκαν απέναντι στην Βασιλεία...

Διαβάστε όσα ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, Ευθύμιος Αγαθοκλέους μετά την κλήρωση για τους “32” του Γιουρόπα Λιγκ στον συνάδελφο Αντρέα Παλομπαρίνι του COSMOTE TV.

“Η κλήρωση θεωρητικά καλή πιστεύω, θα μπορούσε να ήταν και πολύ πιο δύσκολος αντίπαλος. Υπήρχαν ομάδες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ που κατέβηκαν κάτω. Ο ΑΠΟΕΛ όπως γνωρίζετε θα τα δώσει όλα. Είναι στο DNA της ομάδας να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Είναι τιμή μας που είμαστε εδώ. Θα παλέψουμε τώρα στους “32” για να πάμε στους “16” και ότι βγει.

 

Το τι θέλουμε να πετύχουμε είναι πρωταθλητισμός, προκρίσεις, καλές εμφανίσεις και να ανεβάσουμε το επίπεδο του κυπριακού ποδοσφαίρου όσο πιο ψηλότερα γίνεται. Έχουμε αλλάξει δύο προπονητές φέτος, μια το καλοκαίρι και μία πριν εβδομάδα. Κρίναμε ότι έπρεπε να γίνει η αλλαγή παρόλο που οι συχνές αλλαγές δεν είναι ότι καλύτερο σε μια ποδοσφαιρική ομάδα. Με κάποιο τρόπο όμως τα καταφέρνουμε και βρισκόμαστε εκεί. Τώρα έχουμε τον κ.Λούκα Χατζηλούκα, είναι ένας Κύπριος προπονητής, θα τα δώσουμε όλα για να βάλουμε την ομάδα σε τέτοιο επίπεδο ώστε να μπορείς να αντεπεξέλθει σε όλες τις διοργανώσεις”.

Tags
Home