Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υπόθεση Ουζόχο: Η Ανόρθωση καταγγέλλει τον ΚΟΑ στην Αστυνομία

Offsite Team -
17.02.2019 - 14:18

Υπόθεση Ουζόχο: Η Ανόρθωση καταγγέλλει τον ΚΟΑ στην Αστυνομία

Thumbnail
Επιστολή από Ανόρθωση στον Αρχηγό της Αστυνομίας

Ο σύλλογος της Αμμοχώστου καταγγέλλει τον ΚΟΑ καθώς και τον Πρόεδρο του Οργανισμού Αντρέα Μιχαηλίδη για επηρεασμό του ανακριτικού έργου στην υπόθεση Francis Uzoho

Η Ανόρθωση σημειώνει πως έγγραφα που σχετίζονται με τις έρευνες για την υπόθεση περιφέρονται σε διάφορους οργανισμούς και πως ήδη τα συγκεκριμένα έγγραφα ή μέρος αυτών ήδη έχουν παρουσιαστεί στην δικαστική της ΚΟΠ κάτι το οποίο είναι αντίθετο με την νομοθεσία.

Η Ανόρθωση ενημερώνει με την επιστολή την αστυνομία πως ο Ανδρέας Μιχαηλίδης μετακίνησε στην Λεμεσό τον φάκελο με τα προσωπικά και ιατρικά δεδομένα του ποδοσφαιριστή Francis Uzoho.

Σημειώνεται πως είναι άγνωστο αν έγιναν αλλοιώσεις ή επεξεργασία. Αναφέρεται (η Ανόρθωση) ότι υπάρχουν ισχυρισμοί ότι παράγοντες του Απόλλωνα κατείχαν κάποια από αυτά κατά την καταγγελία τους στην αστυνομία τα οποία εξασφάλισαν με παράνομο τρόπο χωρίς συγκατάθεση και κατά παράβαση του Γενικού Κανονισμού Προσωπικών Δεδομένων. 

Η Ανόρθωση στην επιστολή της σημειώνει ακόμη ότι ο Ανδρέας Μιχαηλίδης με δηλώσεις του στα ΜΜΕ έχει έμμεσα παρέμβει στο ανακριτικό έργο και τις αστυνομικές έρευνες.

Καταλήγοντας ζητάει όπως εξασφαλιστεί ότι ο σύλλογος και ο ποδοσφαιριστής θα τύχουν σωστής και δίκαιης αντιμετώπισης χωρίς να καταπατούνται δικαιώματα τους.

Home